Forum switched to read-only as of 2020/06/01


Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
[ ROM ] Pipo P4 4.4.4 custom root firmware (2014/08/09)
Multi-Window build will also work on other rk32boards: P1, P8, P9, mini4
Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
16
2014/08/20 - 18:58
sp_Permalink sp_Print

Update post #1 with build v1.3.

- Oma -

 

v1.3_01.pngImage Enlarger

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
Avatar
locutus2000
Active Member
Forum Posts: 22
Member Since:
2013/08/09
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
18
2014/08/22 - 10:18
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

V1.3 also has 1.2 filename when downloading?

 

edit: your link has troubles, both files are linked:

 

http://crewrktablets.arctablet.com/?wpfb_dl=2027

 

should be correct link

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
19
2014/08/22 - 12:56
sp_Permalink sp_Print

Thank you! Links in post #1 corrected.

- Oma -


Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
20
2014/08/23 - 18:00
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
TWRP has landed on rk32board ;-)

All credits to AbduL_PT. Great work!

May I ask somebody to give feedback if this is working? Thank you in anticipation!

- Oma

Avatar
0000000
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2014/08/24
sp_UserOfflineSmall Offline
21
2014/08/24 - 14:28
sp_Permalink sp_Print

Unable to enter the system and you can not mount the internal storage

http://upload.pmp4.net/g/20140824202854k1j66.jpgImage Enlarger

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
22
2014/08/24 - 15:00
sp_Permalink sp_Print

This is a R-Box?

- Oma -

Avatar
rene90
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2014/08/28
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
23
2014/08/28 - 18:29
sp_Permalink sp_Print

I also flashed 1.3 from you, but there's still a battery drain. In 1 hour with wifi off it's 4% down (screen off). At my battery statistics i see "mobile signal" what is using battery, so maybe that's the reason it is still draining? Because there is no 3G built in? 

Avatar
oryzae
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/08/13
sp_UserOfflineSmall Offline
24
2014/08/29 - 09:32
sp_Permalink sp_Print

Hello. I have a problem with power.

when sleep mode get longer, power goes out. It varies from 10 minutes to a couple of hours. not power drain, just turning off.

Do you have an idea of this phenomenon?

Avatar
soukouzen
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/08/09
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 2
25
2014/08/29 - 12:27
sp_Permalink sp_Print

Oma I'm sorry, because this is a foreign website, I loaded the site very slow, so it is not often on this site, only when there is a new firmware I will visit this site. As far as I know the PIPO P4 problem on the battery, China have this problem a lot of user feedback. You only have to wait for the official later firmware update.

 

                                                                                                                            -soukouzen-

Avatar
soukouzen
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/08/09
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 2
26
2014/09/02 - 14:56
sp_Permalink sp_Print

Oma,

  I'm sorry, I opened the forum to spend approximately 10 minutes. Really not easy.I can only use the mailbox let us exchange. My email :shr923@126.com

Also to provide you with this update P4 firmware.

WIFI:http://pan.baidu.com/s/1ntiHqmX

3G: http://pan.baidu.com/s/1ntmLaZJ

 

                                                                                                                                -soukouzen-

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
27
2014/09/08 - 09:13
sp_Permalink sp_Print

Update post #1 with build v1.4.

Pipo implement some measures to prevent the build from rooting. The question is why?

- Oma -

v1.4_03.jpgImage Enlarger

Avatar
rene90
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2014/08/28
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
28
2014/09/08 - 09:26
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
Update post #1 with build v1.4.

Pipo implement some measures to prevent the build from rooting. The question is why?

- Oma -

v1.4_03.jpgImage Enlarger

Hi Oma, 

 

Thanks for the update, can you inform me if facebook is working correctly and video's on the timeline are playing correctly. On the Riley 1.6 ROM you get green bars in the video (sound is fine). 

I hope it works because then i will flash it ;)  

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
29
2014/09/08 - 10:20
sp_Permalink sp_Print

Video works fine for me. What is the issue with facebook?

- Oma -

 

v1.4_04.jpgImage Enlarger

Avatar
rene90
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2014/08/28
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
30
2014/09/08 - 10:24
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
Video works fine for me. What is the issue with facebook?

- Oma -

 

v1.4_04.jpgImage Enlarger

Normal video's also work fine for me, it's the problem with video's on the timeline in the facebook app, when you play them i get this, the sound works fine but the image is like this:

http://i.imgur.com/ZvMaU4T.jpgImage Enlarger

The following users say thank you to rene90 for this useful post:

Djuganight
Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
96 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (80), Phone (16)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

fansosagelos

Snowm

andrewbest

heftpflaster

ruta6

rk.13

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix