Forum switched to read-only as of 2020/06/01


Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
[ RK3288 ROM ] Teclast P90HD 4.4.2 custom root firmware (2014/10/14)
This is only for the new hardware revision A6K7.
Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
31
2015/01/15 - 19:00
sp_Permalink sp_Print

And the version of rom and kernel.

 

Screenshot.pngImage Enlarger

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
32
2015/01/15 - 19:03
sp_Permalink sp_Print

Curious. Can you pls do a complete install of the mw build again, incl. eraseIDB? Then flash the CWM.

- Oma -

Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
33
2015/01/15 - 19:05
sp_Permalink sp_Print

EraseIDB? How do i do that? Also another thing i noticed now that i connected the tablet to the pc is that it says P4(this is the tablet name i guess).

 

Thanks

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
34
2015/01/15 - 19:07
sp_Permalink sp_Print

Sorry, I meant Lower Format.

- Oma -


Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
35
2015/01/15 - 19:09
sp_Permalink sp_Print

Do that every time but i will try again. How should i flash CWM using the flash tool or the build tool?

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
36
2015/01/15 - 19:12
sp_Permalink sp_Print

Same as said above. Load CWM into the mw tool.

- Oma -

Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
37
2015/01/15 - 19:14
sp_Permalink sp_Print

You want me to replace recovery with CWM during initial flash?

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
38
2015/01/15 - 19:15
sp_Permalink sp_Print

No, after first boot into Android.

- Oma -

Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
39
2015/01/15 - 19:23
sp_Permalink sp_Print

Oma unfortunately the same again. Black screen only no CWM.

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
40
2015/01/15 - 19:40
sp_Permalink sp_Print

I am a fool, that's the wrong kernel. Sorry.

Replace kernel & resource for a6k7 in folder rockdev/Images and try again: http://crewrktablets.arctablet.com/?wpfb_dl=2381

- Oma -

The following users say thank you to Oma7144 for this useful post:

tasteris
Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
41
2015/01/15 - 19:42
sp_Permalink sp_Print

So many kernels and so many roms :) it is expected to loose track sometimes. Will try now and let you know.

Thanks

Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
42
2015/01/15 - 20:00
sp_Permalink sp_Print

Oma now it seems like a bootloop. It is stuck on boot animation and wont boot.

Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
43
2015/01/15 - 20:16
sp_Permalink sp_Print

CWM works though. I flashed CWM and it works, the problem now is that Android won't boot stuck on boot animation.

Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
44
2015/01/15 - 20:20
sp_Permalink sp_Print

Wiped cache partition and dalvik cache from CWM and the tablet booted now. Need to test it some more to see if everything works as it seems it is in a weird state between boot animation and the screen where updating application cache.

Avatar
tasteris
Active Member
Forum Posts: 29
Member Since:
2015/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
45
2015/01/15 - 20:25
sp_Permalink sp_Print

It won't boot now it got stuck at finishing boot after updating cache if am not mistaken, i dont speak german.

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: Daryel
98 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (88), Phone (11)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

dubsiki

dubsi

vblxcimdwqgcztgrve

billcamp1984

simoxor33

kontra007

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix