Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Goclever Hybrid what cROM
Avatar
gniew_amo
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2014/03/08
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2014/03/08 - 12:15
sp_Permalink sp_Print

Hi Oma if any of your roms will work with GOCLEVER hybrid ??. I need a zip version for CWM, I can`t flash from rktool :/.

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
2
2014/03/08 - 13:12
sp_Permalink sp_Print

What tab is it? Is the stock firmware available? What is the problem with the FlashTool?

 

- Oma -

 

 

Avatar
gniew_amo
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2014/03/08
sp_UserOfflineSmall Offline
3
2014/03/08 - 14:04
sp_Permalink sp_Print

The manufacturer is Goclever Hybrid model without 3G http://www.goclever.com/uk/products, c1/hybrid, c7/hybrid, a52.html here is a description and our original rom section support. The problem with using rktool or rkbarchtoll is the inability to complete the upload rom. dwpx.pngImage Enlarger

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
4
2014/03/08 - 16:42
sp_Permalink sp_Print

So the NAND is somehow corrupted. Is there a booting firmware on the tab?

 

- Oma -

 

 


Avatar
gniew_amo
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2014/03/08
sp_UserOfflineSmall Offline
5
2014/03/08 - 17:01
sp_Permalink sp_Print

Ok no i managed to upload our original firmaware finally I have a heart suitable configurations during the flash. Oddly tablet itself has to be plugged into the dock and the dock itself to the power supply do not know if this is due to some increased demand for electricity during the upload. As for your second sentence, if I understood well this is about the possibility to boot from sd card? from what I know there is no such possibility.

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
Avatar
gniew_amo
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2014/03/08
sp_UserOfflineSmall Offline
7
2014/03/09 - 12:09
sp_Permalink sp_Print

I took and ive loaded the kernel from the link and rom Odysseus Genio Crom 1.3.5 but is he problem (this is a correct rom ?) . After uploading and running, enter the cwm restarts and stops at "Crew rktablets". what` i doing wrong.  

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
8
2014/03/09 - 19:52
sp_Permalink sp_Print

Try again, using the generic stock recovery first.

 

- Oma -

 

 

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: murigny64, nok, Wizard13gr, fermin, angelarelvas, wojtek33
244 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (206), Phone (39), Tablet (5)

Top Posters:

Oma7144: 5664

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 430

maikal: 394

Newest Members:

artes38

Jayso

thisizM1

taulier

ricochetsniper78

JULIUS98

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5884

Posts: 58438

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 255320

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix