Forum switched to read-only as of 2020/06/01


Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
[ ROM ] Pipo M9 pro Android 4.4.2 KitKat custom root firmware (2013/12/26)
Avatar
darevil102
Active Member
Forum Posts: 35
Member Since:
2013/12/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
61
2014/01/10 - 01:28
sp_Permalink sp_Print

Replica said
I can't install the rom.

 

It throws me the message:

<Layer 2-3> This operation didn't do, because of not supporting!

Restore Done Success<0> Fail<1> Time<0>ms

 

The button saying upgrade tells me the same.

 

I tried to reset, hitting with a needle the reset hole + power button, but I got the same message. In Rockchip Batch tool, the connected devices  box paints in pink the number one, with "2-3" under it.

 

Anybody with a possible solution?

 

Thanks.

Read all the manuals before...

http://www.arctablet.com/blog/featured/flashing-arnova-g2-rockchip-2918-rockchip-flashing-tool/

 

Avatar
Replica
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/01/08
sp_UserOfflineSmall Offline
62
2014/01/12 - 10:57
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

darevil102 said

Replica said
I can't install the rom.

 

It throws me the message:

<Layer 2-3> This operation didn't do, because of not supporting!

Restore Done Success<0> Fail<1> Time<0>ms

 

The button saying upgrade tells me the same.

 

I tried to reset, hitting with a needle the reset hole + power button, but I got the same message. In Rockchip Batch tool, the connected devices  box paints in pink the number one, with "2-3" under it.

 

Anybody with a possible solution?

 

Thanks.

Read all the manuals before...

http://www.arctablet.com/blog/featured/flashing-arnova-g2-rockchip-2918-rockchip-flashing-tool/

 

Thank you, cpt. obvious. As you would know, this doesn't give me any solution.

Avatar
darevil102
Active Member
Forum Posts: 35
Member Since:
2013/12/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
63
2014/01/12 - 11:35
sp_Permalink sp_Print

Replica said

darevil102 said

Replica said
I can't install the rom.

 

It throws me the message:

<Layer 2-3> This operation didn't do, because of not supporting!

Restore Done Success<0> Fail<1> Time<0>ms

 

The button saying upgrade tells me the same.

 

I tried to reset, hitting with a needle the reset hole + power button, but I got the same message. In Rockchip Batch tool, the connected devices  box paints in pink the number one, with "2-3" under it.

 

Anybody with a possible solution?

 

Thanks.

Read all the manuals before...

http://www.arctablet.com/blog/featured/flashing-arnova-g2-rockchip-2918-rockchip-flashing-tool/

 

Thank you, cpt. obvious. As you would know, this doesn't give me any solution.

If you try to install the rom with a pink box, you need to read more manuals, cpt. Stupid...

Avatar
BOZ77
Member
Forum Posts: 15
Member Since:
2013/11/23
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
64
2014/01/12 - 12:20
sp_Permalink sp_Print

Good morning. test version of 3g. 3g ok. gps not working. luminositer self neudorf not work. non-fluid if the novelist is perfect and much more fluid than other chromium thank you


Avatar
tunguska
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2014/01/09
sp_UserOfflineSmall Offline
65
2014/01/12 - 18:26
sp_Permalink sp_Print
Hi there,

everything works great here with that firmware, even 3G – as described in the thread. Today i wrote an email and found out that aparently the contacts app is missing. is there a way to add the stock apk? There seems to be no sync of the contacts without that app…

 

Thx and greetings

 

tunguska

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5878
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3171
66
2014/01/12 - 20:10
sp_Permalink sp_Print

The missing/non working Contacts app should be fixed soon.

Cheers.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
Kati
Member
Forum Posts: 14
Member Since:
2013/09/13
sp_UserOfflineSmall Offline
67
2014/01/12 - 23:19
sp_Permalink sp_Print

Hey guys!
I need help!!! I installed the new ROM. Skipping the fact that 3G does not work but I have a much more serious problem. I installed CWM Recovery. There were problems: Can not mount backup path. CWM error mouting /sdcard. Please, help me!!

 

Avatar
ludoke
Regular Member
Forum Posts: 85
Member Since:
2013/10/26
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3
68
2014/01/13 - 11:01
sp_Permalink sp_Print

Kati said
Hey guys!
I need help!!! I installed the new ROM. Skipping the fact that 3G does not work but I have a much more serious problem. I installed CWM Recovery. There were problems: Can not mount backup path. CWM error mouting /sdcard. Please, help me!!

You can backup with Titanium Backup

 

 

Avatar
Kati
Member
Forum Posts: 14
Member Since:
2013/09/13
sp_UserOfflineSmall Offline
69
2014/01/13 - 11:38
sp_Permalink sp_Print

I dont have backup titanium!!! Does this mean that you can not fix it?

Avatar
ludoke
Regular Member
Forum Posts: 85
Member Since:
2013/10/26
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3
70
2014/01/13 - 11:51
sp_Permalink sp_Print

Kati said
I dont have backup titanium!!! Does this mean that you can not fix it?

Oh,oh you find it in the Play store,Why messing around with CWM if you don't know even this ?

 

Avatar
darevil102
Active Member
Forum Posts: 35
Member Since:
2013/12/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
71
2014/01/13 - 14:01
sp_Permalink sp_Print

ludoke said

Kati said
I dont have backup titanium!!! Does this mean that you can not fix it?

Oh,oh you find it in the Play store,Why messing around with CWM if you don't know even this ?

 

Ludoke, you don't understand nothing. It's impossible to restore a security copy from CMW with Titanium Backup.

 

She has a problem with the CMW backup path and your solution is to install Titanium Backup... OMG!!!

Avatar
ludoke
Regular Member
Forum Posts: 85
Member Since:
2013/10/26
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3
72
2014/01/13 - 14:14
sp_Permalink sp_Print

darevil102 said

ludoke said

Kati said
I dont have backup titanium!!! Does this mean that you can not fix it?

Oh,oh you find it in the Play store,Why messing around with CWM if you don't know even this ?

 

Ludoke, you don't understand nothing. It's impossible to restore a security copy from CMW with Titanium Backup.

 

She has a problem with the CMW backup path and your solution is to install Titanium Backup... OMG!!!

She's not talking about security back up. CWM is not an original appfrom Pipo? but a tweak from Arctools for Pipo. So, it must be possible to make a security(rom back up you mean,i think?)

There must be other ways to do that ,maybe Rom Manager ?

 

Avatar
darevil102
Active Member
Forum Posts: 35
Member Since:
2013/12/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
73
2014/01/13 - 14:25
sp_Permalink sp_Print

ludoke said

darevil102 said

ludoke said

Kati said
I dont have backup titanium!!! Does this mean that you can not fix it?

Oh,oh you find it in the Play store,Why messing around with CWM if you don't know even this ?

 

Ludoke, you don't understand nothing. It's impossible to restore a security copy from CMW with Titanium Backup.

 

She has a problem with the CMW backup path and your solution is to install Titanium Backup... OMG!!!

She's not talking about security back up. CWM is not an original appfrom Pipo? but a tweak from Arctools for Pipo. So, it must be possible to make a security(rom back up you mean,i think?)

There must be other ways to do that ,maybe Rom Manager ?

CMW is a tweak from Arctools????? Please, read about CMW in google...

Rom Manager uses CMW or TWRP to work... 

Avatar
ludoke
Regular Member
Forum Posts: 85
Member Since:
2013/10/26
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3
74
2014/01/13 - 14:29
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

darevil102 said

ludoke said

darevil102 said

ludoke said

Kati said
I dont have backup titanium!!! Does this mean that you can not fix it?

Oh,oh you find it in the Play store,Why messing around with CWM if you don't know even this ?

 

Ludoke, you don't understand nothing. It's impossible to restore a security copy from CMW with Titanium Backup.

 

She has a problem with the CMW backup path and your solution is to install Titanium Backup... OMG!!!

She's not talking about security back up. CWM is not an original appfrom Pipo? but a tweak from Arctools for Pipo. So, it must be possible to make a security(rom back up you mean,i think?)

There must be other ways to do that ,maybe Rom Manager ?

CMW is a tweak from Arctools????? Please, read about CMW in google...

Rom Manager uses CMW or TWRP to work... 

If you read her first post you see she's having CWM, maybe it's in the settings of CWM to setup a backup path ? Like in Titanium.

 

Avatar
BOZ77
Member
Forum Posts: 15
Member Since:
2013/11/23
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
75
2014/01/13 - 20:03
sp_Permalink sp_Print

hello the sms ok is application DINAMOTXT 

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
101 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (90), Phone (11)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

Twotrains

alexanddercrb

tsmfallen

TwiceBT

Alpifer

NavyMeso

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix