Forum switched to read-only as of 2020/06/01


Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
[ ROM ] Pipo M9 custom root Android 4.2.2 firmware version 1.0.9 (2013/11/30)
Avatar
satmel
New Member
Forum Posts: 8
Member Since:
2014/01/17
sp_UserOfflineSmall Offline
16
2014/01/23 - 04:43
sp_Permalink sp_Print

Wondering when Kitkat will come to the M9.........

 

Avatar
URMEL65
Germany,Hamburg
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/01/31
sp_UserOfflineSmall Offline
17
2014/02/01 - 11:56
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi @all!

Just entered this forum yesterday. Nice Here 🙂 

 

So, I just wanna know, if this version also supports the multiwindow feature as the 1.0.6 Version before???

And if it's so: does the multiwindow feature work fine?

Greetz and thanks for reply 🙂 

Avatar
dennisnmgn88
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2013/05/03
sp_UserOfflineSmall Offline
18
2014/02/03 - 23:48
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Since I installed this rom, 2 days ago my Antutu (benchmark) score is 20257 (pipo m9)!!!:D:D

http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-UZ6VJXXL.jpgImage Enlarger

 

This version is included multi window function, and I can tell you it works fine! :)

No more lag's and everything is running very smooth!

 

Till now, I'm happy and having no problems for waiting till 4.4.2 is released on the M9 (not the Pro version).

 

Thanks admin!

Avatar
bcole96024
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2013/07/17
sp_UserOfflineSmall Offline
19
2014/02/08 - 06:25
sp_Permalink sp_Print

I couldn't wait any longer. My pipo m9 Max was just too laggy on jelly bean. Updated to Oma's kit Kat rom. So far it's working well. Will update after more use. 


Avatar
spectra9
Member
Forum Posts: 11
Member Since:
2013/03/30
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
20
2014/02/08 - 07:55
sp_Permalink sp_Print

Do you think the Kitkat ROM runs better than the current JB ROM on the Pipo M9 Max?

Avatar
bcole96024
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2013/07/17
sp_UserOfflineSmall Offline
21
2014/02/08 - 15:35
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

It runs better. Funny thing is the Antutu score is lower on kitkat. So far it is not a big improvement, but I like the kitkat features. 

 

Avatar
URMEL65
Germany,Hamburg
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/01/31
sp_UserOfflineSmall Offline
22
2014/02/08 - 15:53
sp_Permalink sp_Print

Which kitkat image did you take ? link?

Avatar
Mr.R
Active Member
Forum Posts: 25
Member Since:
2013/12/15
sp_UserOfflineSmall Offline
23
2014/02/08 - 16:12
sp_Permalink sp_Print

I wouldn't advise using the kitkat build in all honesty, theres a 7gb partition that is completely unusable, until that's sorted I wouldn't bother, stick with this or cm, I'd say this as I'm currently using cm and this runs better despite its issues

Avatar
bcole96024
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2013/07/17
sp_UserOfflineSmall Offline
24
2014/02/08 - 16:26
sp_Permalink sp_Print

Which kitkat image did you take ? link?

I installed the rom from the crewrktablets link. It's labeled V88.

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1383
25
2014/02/08 - 16:27
sp_Permalink sp_Print

You don't understand the KitKat mounting. All app game data will be stored within data. So with 1GB data you will not been able to install Asphalt 7 or other games like this. Next build will come without intSD (originally for app2sd) as this partition is useless now ;-)

 

- Oma -

 

 

Avatar
rone5811
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2014/03/06
sp_UserOfflineSmall Offline
26
2014/03/28 - 14:22
sp_Permalink sp_Print

Issue: Status bar and Nav bar went away 3 days after flashing my M9 with this firmware.  I use my M9 in a "corporate" BYOD mode which requires an "unroot".  After loading the firmware, I performed the unroot process per the instructions (SuperSU).  All worked fine for a couple of days then I opened the browser and away go the status bar and nav bar.  How do I get the nav bar and status bar to display?  I am lost without them...

Avatar
zabnat
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2013/11/03
sp_UserOfflineSmall Offline
27
2014/04/03 - 09:06
sp_Permalink sp_Print

Are you sure you are just not confused about the hiding feature. You can hide status bar and nav bar by pressing button with double down arrows and get them back by swiping from the edge towards middle of screen. Unfortunately in some apps that swiping doesn't work and sometimes those bars disappear when I don't want them to. If swiping doesn't work you can try exiting app with hardware back-button or as last resort rebooting.

Avatar
rone5811
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2014/03/06
sp_UserOfflineSmall Offline
28
2014/04/03 - 14:22
sp_Permalink sp_Print

zabnat said
Are you sure you are just not confused about the hiding feature. You can hide status bar and nav bar by pressing button with double down arrows and get them back by swiping from the edge towards middle of screen. Unfortunately in some apps that swiping doesn't work and sometimes those bars disappear when I don't want them to. If swiping doesn't work you can try exiting app with hardware back-button or as last resort rebooting.

Hi zabnat - I do not know where to find a button with double down arrows.  I tried swiping from the edge towards middle of screen per your suggestion - nothing happened.  I have rebooted countless times and no status or nav buttons ever return.  I am going to reload the Pipo firmware to see if that fixes the issue.

 

Avatar
ludoke
Regular Member
Forum Posts: 85
Member Since:
2013/10/26
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3
29
2014/04/03 - 15:04
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

rone5811 said

zabnat said
Are you sure you are just not confused about the hiding feature. You can hide status bar and nav bar by pressing button with double down arrows and get them back by swiping from the edge towards middle of screen. Unfortunately in some apps that swiping doesn't work and sometimes those bars disappear when I don't want them to. If swiping doesn't work you can try exiting app with hardware back-button or as last resort rebooting.

Hi zabnat - I do not know where to find a button with double down arrows.  I tried swiping from the edge towards middle of screen per your suggestion - nothing happened.  I have rebooted countless times and no status or nav buttons ever return.  I am going to reload the Pipo firmware to see if that fixes the issue.

the double arrows are in the right down corner,if not ,something is wrong
 

Avatar
rone5811
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2014/03/06
sp_UserOfflineSmall Offline
30
2014/04/03 - 18:19
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

rone5811 said

zabnat said
Are you sure you are just not confused about the hiding feature. You can hide status bar and nav bar by pressing button with double down arrows and get them back by swiping from the edge towards middle of screen. Unfortunately in some apps that swiping doesn't work and sometimes those bars disappear when I don't want them to. If swiping doesn't work you can try exiting app with hardware back-button or as last resort rebooting.

Hi zabnat - I do not know where to find a button with double down arrows.  I tried swiping from the edge towards middle of screen per your suggestion - nothing happened.  I have rebooted countless times and no status or nav buttons ever return.  I am going to reload the Pipo firmware to see if that fixes the issue.

 

I have loaded the Pipo firmware.  All is working, but I must run this device "unrooted" in order to use it on my corporate network.  I tried to install SuperSU, but it fails during the "upgrade".  I have manually deleted bin/su but not able to delete xbin/su.  Any thought on how to get where I need to be on this? 

 

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: migfafe
78 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (63), Phone (16)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

Kaydc__

jessicapeterson

Riki111

andre92

firmwarefile

mongol

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix