Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
[ ROM ] Pipo M7 Pro (3G and WiFI models) rooted Android 4.2.2 custom firmware version 1.06 (2013/12/05)
Avatar
Gizmo0001
Ratisbon, Germany
New Member
Forum Posts: 6
Member Since:
2014/01/20
sp_UserOfflineSmall Offline
16
2014/01/21 - 10:32
sp_Permalink sp_Print

awesome! This one really rocks in terms of speed and stability. Thank you so much!

 

Quick Boot works with 3G without the need of the ArcTools Deep Sleep hotfix

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5878
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3169
17
2014/01/24 - 10:37
sp_Permalink sp_Print

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
netbeast
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/01/27
sp_UserOfflineSmall Offline
18
2014/01/27 - 20:36
sp_Permalink sp_Print

Is it normal to have wi-fi problems on 4.2.2? I tried this rom, and RileyRom 2.4 both had wi-fi issues - random drops, not connecting, not able to recognize networks, when I dig deeper. I read, that this ROM is based on RileyRom, but I find this one more swift. Will try the new KitKat ROM just because I cannot use my brand new tablet, which I got today with the stock ROM, as it is slow as a slug, but on this ROM it is useless because of no proper wi-fi...

 

Thanks.

Avatar
sapomme
Active Member
Forum Posts: 23
Member Since:
2013/10/30
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 2
19
2014/01/28 - 13:42
sp_Permalink sp_Print

no, it's not normal to have wifi pbs with M7pro.

M9pro have this kind of problems.

May be you have a pb with the antenna ... bad welding or bad connector

 

 

Pipo m7pro 3G - ainol fire (dead) - kobo touch - wiko cink - iPhone 4 - iPad 2


Avatar
netbeast
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/01/27
sp_UserOfflineSmall Offline
20
2014/01/28 - 19:45
sp_Permalink sp_Print

upgraded to kasty-pipo-m7_pro-442-20140108-rooted4 KitKat and have no issues with the network at all, running for approx 24h now without issues, and, it is faster on Antutu by around 900 points, compared to this 4.2.2

 

I know it is offtopic, by the way.

 

On this ROM, and as said, on the others of the Jelly Bean sort had a lot of problems with the wireless network, random disconnects, cannot connect back, sees the network and does not connect back, checking on wifi fixer shows, that it cannot ID with the network etc.

 

anyway, this is history now, waiting for the official KitKat update to get the GPS sorted and I am very happy with this tablet.

Avatar
minuicchio
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2013/12/24
sp_UserOfflineSmall Offline
21
2014/02/03 - 23:36
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

I'm using this rom (2013/12/05) and after some tweaks the tablet goes very well ... BUT ... there is a big problem with WCDMA. My tablet uses only 2G (EDGE) network instead of 3G... it's not good. (I use WIND mobile operator in ITALY)

 

I tried to flash PIPO original STOCK ROM and 3G works again.. so the problem is in some cutomization. Can anyone help me to fix this issue? I have some experience with adb, root, linux.. just some suggestions may be helpful! Wink

Thank you

       Piero

Avatar
charczstrife
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2014/02/16
sp_UserOfflineSmall Offline
22
2014/02/16 - 05:45
sp_Permalink sp_Print

hi guys! need your help!

 

i wanted to root my pipo m7pro but i can't seem to go to the recovery mode (pressing "power" and "esc (back)" keys together. i have tried also using arctools to reboot to recovery mode but still no luck. am i doing anything wrong? i hope you can help me guys! thanks in advance!

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5878
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3169
23
2014/02/22 - 17:25
sp_Permalink sp_Print

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
105 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (99), Phone (6)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

roroL14

rodrigo14

gerry3818

jaga1986

Piotrassss

mgsppt

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix