Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Please help, bricked tablet??
Avatar
argrr101
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2013/02/27
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2013/06/08 - 03:40
sp_Permalink sp_Print

Hey guys, so I was finally going to update my firmware to 4.2.2 but I think I ended up bricking my tablet. I set it to flash mode and plugged it in with Phoenix tool and when it asked to format I said yes. But I didn't see any status bar so I thought it wasn't doing anything and that I had to try again, so I unplugged the tablet. Now it won't turn on and the computer isn't recognizing it when I plug it in, even when I try the whole holding home and pressing power 10 times thing. I can only guess that I unplugged it WHILE it was actually formatting the tablet, which has now *screwed everything up. Does anyone have any suggestions on how I could fix this??

Avatar
pas1970
Active Member
Forum Posts: 21
Member Since:
2013/06/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
2
2013/06/08 - 17:06
sp_Permalink sp_Print

Try again. 

 

I did a similar thing because the message saying it's updating is behind the window that's open when you start the process. 

 

Is it really 10 times? I ended up concluding that was a bad translation. Try 10 seconds. 

Avatar
fr-fr
New Member
Forum Posts: 9
Member Since:
2013/02/08
sp_UserOfflineSmall Offline
3
2013/06/08 - 21:19
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

hello

excuse me for my bad english. The same think arrived to me. but now everythink is ok.

i updated a v973v2 whith the v1 firmware and after the tablet don't start and my computer don't recognize my device.

First you have to be sure that the tablet was off. press start button 10 seconds.

After with phoenix suit install the good firmware change usb position on your computer

Whet is the model of your's tablet ?

good luck

Avatar
argrr101
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2013/02/27
sp_UserOfflineSmall Offline
4
2013/06/09 - 05:19
sp_Permalink sp_Print

Hey guys, thanks for all the advice. What worked was first opening Phoenix tools and then loading the IMG I wanted to flash, THEN plugging it in and doing the whole home button + power button thing. That worked right away. Problem solved!


Avatar
pas1970
Active Member
Forum Posts: 21
Member Since:
2013/06/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
5
2013/06/09 - 07:40
sp_Permalink sp_Print

Good to hear-.

 

Did you find it's 10 times or 10 seconds with the button? 

Avatar
argrr101
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2013/02/27
sp_UserOfflineSmall Offline
6
2013/06/10 - 12:31
sp_Permalink sp_Print

pas1970 said
Good to hear-.

 

Did you find it's 10 times or 10 seconds with the button? 

It seems that right after I plugged it in and hit the power button once or twice it immediately worked.

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: daolcer, hotair1983, Mruk, kizzar07, Otura
232 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (199), Phone (28), Tablet (10)

Top Posters:

Oma7144: 5788

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 432

maikal: 394

Newest Members:

Cuver

Kamenniy

vkil

marlonggg

camoril

agimsopa

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5916

Posts: 58868

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 256548

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix