Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Onda V973 back camera focus problem
Avatar
prapasl
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2013/07/07
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2013/07/07 - 23:20
sp_Permalink sp_Print

I have received my new Onda V973 a couple of days ago and I noticed that the back camera is not focusing even when you tap the screen to do a manual focus. All my pictures are totally blurred. I have tried all firmwares around (original and custom) and the problem remains. Noticeably, this doesn't happen with the front camera which focuses perfect. Is anyone else experiencing the same problem?

Avatar
Tryf0n78
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2013/07/09
sp_UserOfflineSmall Offline
2
2013/07/09 - 11:51
sp_Permalink sp_Print

Hello, also I had this problem with my Onda V2. I had with all firmware versions till 4.2.2 V3.2. At begin to install it with Phoenix suite, I choised "format" option. Now the problem is solved.

Avatar
prapasl
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2013/07/07
sp_UserOfflineSmall Offline
3
2013/07/10 - 20:44
sp_Permalink sp_Print

Unfortunately I am not so lucky. The problem remains even after upgrading to version 4.2.2 V3.2. My Onda is also a 973 V2.

Avatar
Tryf0n78
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2013/07/09
sp_UserOfflineSmall Offline
4
2013/07/16 - 22:15
sp_Permalink sp_Print

Sorry I`ve notte specified. I`ve a v972 v.2


Avatar
seek
Member
Forum Posts: 11
Member Since:
2013/07/26
sp_UserOfflineSmall Offline
5
2013/07/30 - 08:39
sp_Permalink sp_Print

prapasl said
I have received my new Onda V973 a couple of days ago and I noticed that the back camera is not focusing even when you tap the screen to do a manual focus. All my pictures are totally blurred. I have tried all firmwares around (original and custom) and the problem remains. Noticeably, this doesn't happen with the front camera which focuses perfect. Is anyone else experiencing the same problem?

I have the same problem too!

S.

ROM for Onda tablet (continuous updating): V971 - V972 - V973 - V975 - Phoenix Suite - Root tool - Hosted on my MEGA account compressed with 7zip

Avatar
janvandeklok
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2013/08/02
sp_UserOfflineSmall Offline
6
2013/08/02 - 21:49
sp_Permalink sp_Print

Did you remove the plasic protective folie from the lens????

Avatar
prapasl
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2013/07/07
sp_UserOfflineSmall Offline
7
2013/08/13 - 00:57
sp_Permalink sp_Print

Yes I have!

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
134 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (110), Phone (21), Tablet (3)

Top Posters:

Oma7144: 5664

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 430

maikal: 394

Newest Members:

garuda2006

Krystian1909

ralfjue

andreyr82

Awer

AwerOne

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5884

Posts: 58438

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 255328

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix