Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Onda V972 root custom firmware v1.33 - Instability (Chinese Writting)
Avatar
revjim
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2013/02/11
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2013/03/07 - 15:49
sp_Permalink sp_Print

Well everyone. I love my V972 and I hate my V972. It is truly Love and War.

 

I have installed the new Kandy v1.33 flash img file. I am succesffuly rooted. I was able to use the CWM recovery to back up my tablet. Thank you so much ARCTAB Admin for your services. Now here is my current trouble.

 

The tablet will work for a couple of days and then trouble. This is what happens. I power off the tablet at night and the next morning when I power on the tablet it goes through the processor logo, then the ONDA logo, and wham! I am looking at a screen of green chinese writing. Another post indicated that this was saying something like "wait while system is being checked please keep the tablet plugged in" Yet my tablet was never plugged in when I powered it on. So I had to reboot in recovery mode and reset factory/wipe data and then do a restore and I am good for about 2-3 days sometimes. 

After a couple or days then wham. Same thing. Powered on in the morning, processor logo, ONDA logo, then chinese writing. This time I plugged the tablet in when it got to the chinese writing. Then a miracle happened! I waited 2-3 minutes and it proceeded to the boot screen. I thought all was fixed. BUT NO! It actually started a boot cycle that would not end. Over and over. processor logo, ONDA logo, boot screen

I AM PRAYING THIS CAN BE FIXED SOON! This type of instability is not good at all. I cannot rely on the tablet in times I will need when I am teaching.

Avatar
80wolf
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2013/03/06
sp_UserOfflineSmall Offline
2
2013/03/08 - 22:49
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi revjim,

I had sometimes the same chinese writing after the cpu logo but after about 10 minutes the tablet started normally....I think that writing appears only if there was a change in rom/kernel...

We only have to wait for the chinese writing disappears and no worry ;)

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: paparazzo_1, astanaitis, iqbalje
203 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (173), Phone (31), Tablet (2)

Top Posters:

Oma7144: 5664

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 430

maikal: 394

Newest Members:

iqbalje

astanaitis

ascaval2

abcgame01

lovelovelove

at1491

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5884

Posts: 58439

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 255376

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix