Forum switched to read-only as of 2020/06/01


Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
[ ROM ] Onda V812 (V1 hardware) Android 4.2.2 Jelly Bean root custom firmware V3.0 (2013-05-23)
Avatar
xavibta
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2013/02/23
sp_UserOfflineSmall Offline
16
2013/05/26 - 05:15
sp_Permalink sp_Print

Finally i can install this ver. In my onda v812 v3 and it works very well.

Thank's!

Avatar
bilgili
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2013/03/27
sp_UserOfflineSmall Offline
17
2013/05/27 - 08:23
sp_Permalink sp_Print

i am using this rom my onda v812 v1 tablet  and no problem. thanks for all.

but still i have a "ad hoc " connection problem, i think i need a different wpa_supplicant file for onda v812. but i can't find it.

Avatar
lidel
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2013/02/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
18
2013/05/27 - 13:13
sp_Permalink sp_Print

this version is better than the 2.0 or not? with the 2.0 my onda 812 has too many freezes!

Avatar
damnshah
New Member
Forum Posts: 6
Member Since:
2013/05/27
sp_UserOfflineSmall Offline
19
2013/05/27 - 16:12
sp_Permalink sp_Print

Dear Admin,

 

thank you for your amazing custom rom...i just upgraded from stock v1.2 and i feel the buttery smoothness in your rom!

 

no issues or bugs so far...

 

i really hope it helps extend my battery life as i was only getting 1-2 hours on v1.2

 

thank you once again!


Avatar
nangiuhoa
Active Member
Forum Posts: 21
Member Since:
2013/03/10
sp_UserOfflineSmall Offline
20
2013/05/27 - 16:53
sp_Permalink sp_Print

THANSKS FOR ALL.!!! my device í nomanrd, camera working ok. but i don't know why my devce is v4,updated v5 ->> camera has just worked

Avatar
maytinhbanggoidien3g
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2013/03/23
sp_UserOfflineSmall Offline
21
2013/05/29 - 04:12
sp_Permalink sp_Print

my device is v5 :(

Avatar
litiume
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2013/03/03
sp_UserOfflineSmall Offline
22
2013/05/29 - 12:06
sp_Permalink sp_Print

I just flash provided firmware on my v812 v1 tablet.

I have no problem with the camera - it simply works. But something wrong with the sound - my tablet is silent always. Yes, just silent, no sound at all. I don't know why. Any suggestion?

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5878
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3171
23
2013/05/29 - 12:41
sp_Permalink sp_Print

Well, first check your sound settings, but I supposed you already did so :)

Then try to reflash the same firmware, if the problem is still there, reflash an older firmware that you know was working and double check.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
SandySue
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2013/05/29
sp_UserOfflineSmall Offline
24
2013/05/29 - 15:15
sp_Permalink sp_Print

Hi Everyone,

I have just finished adding this firmware and apart from ALL the apps going I'm very pleased because up until now I was unable to transfer from my PC to the Tablet.

This was because of another firmware "removing" the drivers. And the PC not "seeing" the Tab.Smile Now I can report that after downloading and installing the apps I had on before, everything works as it should.

Including both cameras. So, thank you so much and keep up the good work.

SandySmile

 

Avatar
lemon18
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2013/02/17
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 7
25
2013/05/29 - 15:15
sp_Permalink sp_Print

litiume said
I just flash provided firmware on my v812 v1 tablet.

I have no problem with the camera - it simply works. But something wrong with the sound - my tablet is silent always. Yes, just silent, no sound at all. I don't know why. Any suggestion?

 

May be 3.5mm Earphone port freezes.

Avatar
litiume
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2013/03/03
sp_UserOfflineSmall Offline
26
2013/05/30 - 07:02
sp_Permalink sp_Print

admin said
Well, first check your sound settings, but I supposed you already did so :)

Then try to reflash the same firmware, if the problem is still there, reflash an older firmware that you know was working and double check.

lemon18 said
May be 3.5mm Earphone port freezes.

 

Thank you all for your responses :)

I'm sorry but this is my mistake. It was the hardware's issue, not firmware's.

Avatar
guma77
Member
Forum Posts: 16
Member Since:
2013/03/03
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
27
2013/05/30 - 14:57
sp_Permalink sp_Print

hi

I installed 3.0 v812 (1-4)
then arch tools CWM recovery v6.0.3.0, they try to do the backup and does not work
sd card free space 11463MB
Backing up boot image ...
backup of boot image completed.
backuping up recovery ...
can not mount / recovery!

what's going on?

 

Avatar
mostlyhuman
uk
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2013/04/17
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
28
2013/06/01 - 14:21
sp_Permalink sp_Print

Hi All

I tried to use the custom firmware from this site. no joy. the top dropdown menus where swaped around ie i tap the left side and the right side droped down. the nemus where also unuserbale. i could not lanch the goole play app. when i taped the return arrow the sliding sound widget appered. plus a couple of other things. So i used the Onda site update. Great no problems, its a hughe improvemnet over JB 4..

still would like to use the custuom update though, your previous was good.

 

thanks

 

tim

Avatar
mostlyhuman
uk
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2013/04/17
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
29
2013/06/01 - 14:23
sp_Permalink sp_Print

ment to say I upgraded from your JB 4.1.1 now using Ondas own upgrade JB 4.2

tim

Avatar
indo507
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2013/02/10
sp_UserOfflineSmall Offline
30
2013/06/01 - 16:58
sp_Permalink sp_Print

thanks to Admin

 

I have one problem in tethering & protable hotspot.

if I open, setting force close..

please for repair bug...

 

Thanks Admin..

 

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: laca76
60 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (57), Phone (4)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

laca76

ghamed

swan12

fansosagelos

Snowm

andrewbest

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix