Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
[ ROM ] Onda V711s (V1 hardware) Android 4.2.2 Jelly Bean root custom firmware V3.2.1 (2013-07-30)
Avatar
slickbit
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2013/04/26
sp_UserOfflineSmall Offline
16
2013/12/30 - 16:26
sp_Permalink sp_Print

Hi , I've been searching and cannot find an answer but will this version work with the v711 (non s) as in the earlier version of the v711s

Avatar
kiroyue
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/01/20
sp_UserOfflineSmall Offline
17
2014/01/21 - 14:40
sp_Permalink sp_Print

I'm using this rom and I can't use the HDMI output I don't know why it does not work, however the cable works fine with two xperia neo V. 

Is there any way to check the port? Or make it works xD

Avatar
pingu123456
Advanced Member
Forum Posts: 103
Member Since:
2013/04/15
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 28
18
2014/01/21 - 18:59
sp_Permalink sp_Print

kiroyue said
I'm using this rom and I can't use the HDMI output I don't know why it does not work, however the cable works fine with two xperia neo V. 

Is there any way to check the port? Or make it works xD

It is likely to be just a lack of connection as the cable connector is not long enough on many Onda tablets.

see this thread for more info

http://www.arctablet.com/blog/forum/onda-v812/hdmi-cable-issues-v813/

Good luck

Pingu

 

Avatar
kiroyue
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/01/20
sp_UserOfflineSmall Offline
19
2014/01/22 - 14:13
sp_Permalink sp_Print

woah, I cut the cable and still need 1mm to get into. I think I'll have to buy another. At least the broken port idea is going away.

Thanks pingu! 


Avatar
pingu123456
Advanced Member
Forum Posts: 103
Member Since:
2013/04/15
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 28
20
2014/01/22 - 17:18
sp_Permalink sp_Print

I also had to open the casing of the tablet a little so that the cable couild make contact.

I have not been able to find an HDMI cable anywhere with a long enough connecter.

Pingu

Avatar
yayshiny
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2013/11/23
sp_UserOfflineSmall Offline
21
2014/01/27 - 17:42
sp_Permalink sp_Print

nobody said
Hi Admin,

 

First of thanks for all the great effort so far. I did the silliest mistake by using it for v701s. Arrgh.. :(

It's now showing just the A31 logo when booting up. Still I have hope that it could be rescued.

 

Admin, is it possible to create a root firmware for the v701s so that I could attempt a reflash?

 

Thanks a lot for considering this request. It will really help... Feel so stupid really doing it on the first day and spoiling such a tablet :(

I did the same thing as well I am stuck on screen cannot get it to go farther. Did you find solution?

 

Avatar
yayshiny
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2013/11/23
sp_UserOfflineSmall Offline
22
2014/01/29 - 15:39
sp_Permalink sp_Print

yayshiny said

nobody said
Hi Admin,

 

First of thanks for all the great effort so far. I did the silliest mistake by using it for v701s. Arrgh.. :(

It's now showing just the A31 logo when booting up. Still I have hope that it could be rescued.

 

Admin, is it possible to create a root firmware for the v701s so that I could attempt a reflash?

 

Thanks a lot for considering this request. It will really help... Feel so stupid really doing it on the first day and spoiling such a tablet :(

I did the same thing as well I am stuck on screen cannot get it to go farther. Did you find solution?

 

 I can install this Onda V711s quad-core Version _v3.2.1_v3 Official Firmware fine but anytime I go to use this rom it will not restart. So I have unbricked it but wont accept your rom. Any idea why that is? Am I doing something wrong. I am happy that it work now but does that mean it will only accept factory rom and not yours? is there something I am missing?

Avatar
lolxdptrd
Active Member
Forum Posts: 24
Member Since:
2013/03/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 6
23
2014/04/26 - 20:42
sp_Permalink sp_Print

I just saw admin has release a custom rom for v972 V2.

If you could release kitkat for V711s V1 it would be awesome. :)

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5878
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3169
24
2014/04/26 - 21:15
sp_Permalink sp_Print

I'll see what I can do Wink

Cheers.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
adythekiller
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/05/02
sp_UserOfflineSmall Offline
25
2014/05/02 - 22:13
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hello ! I have a problem and if you can help me, I'll be glad. I own a tablet called Allview Viva Q7 Life and I think it's actually Onda V711s.

My specs are: A31 1Ghz Quad Core CPU,  1GB RAM, PowerVR SGX544mp 8 core, 1024x600 NON IPS dispay and 8GB Nand

and here it is for model confirmation: http://www.allview.ro/produse/tablete-pc/lista-tablete-pc/q7-life/descriere/

Recently Allview released an upgrade to KitKat 4.4 but it actually decrease performance, screen tranzitions and battery life. I made the upgrade with PheonixSuit but now I want the original ROM and the "producer" Allview do not have it. I am wondering if I can flash this ROM to my tablet and if it will work. All I remember is that the original ROM was a nurmuhammad JB 4.2.2 build.

Another difference would be the android key chain, I don't know what is for.

Avatar
radutuby
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2013/05/18
sp_UserOfflineSmall Offline
26
2014/05/03 - 08:18
sp_Permalink sp_Print

adythekiller aici ai ce ai tu nevoie merge si pe q7 life. testat. http://vivaq7.blogspot.ro/

Here is what you need for allview viva Q7 life and Q7

Avatar
adythekiller
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/05/02
sp_UserOfflineSmall Offline
27
2014/05/03 - 08:28
sp_Permalink sp_Print

@radytuby, thanks buddy I just finished the download. I'm the same person with the one on youtube (San Andreas) and on your blog :)

Avatar
critix
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2013/12/04
sp_UserOfflineSmall Offline
28
2015/01/27 - 09:14
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

paleo said
Just to update, whilst PhoenixSuit installed and ran in virtualbox under windows 7, i could not get the device to attach. So i did as suggested and installed through a regular pc, and all went swimmingly.

Now, to configure twrp....

 

many thanks!

 

..and can i just add, it's great to be able to r/w to the sd and have the usbhost functioning correctly without having to add to the permissions.xml!

Hi

Can you give me backup from twrp? I installed rom on tablet, and now the tablet hasn't entered in flash mode. And i want to reflash this firmware with twrp.

Sorry my english.

Thanks.

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
102 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (89), Phone (10), Tablet (3)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

start110

khunglongvn

proga2

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxm

tarn

johnmartin7042

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6034

Posts: 60494

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 261870

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix