Forum switched to read-only as of 2020/06/01


Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
[ ROM ] Cube U30GT2 Android 4.4.2 KitKat custom root firmware (2014/02/19)
Avatar
Truffelhunter
Graz
New Member
Forum Posts: 6
Member Since:
2013/09/07
sp_UserOfflineSmall Offline
166
2014/05/17 - 21:51
sp_Permalink sp_Print

Hi Everyone!

I nee some Help. I flashed this ROM and since then my CUBE doesn't boot anymore. I tried to downgrade same result. 🙁 

Meanwhile I have the suspicion that I'm just beleving that I have a U30GT2 but actually isn't.
On the shipping receipt I got it says cemu30gt2. (See fotos)
I mailde the online-store where I got it: no answer
I searched the CUBE page - couldnt identify it there.
Wrote CUBE a mail with shipping receipt and fotos - they wrote me that I have warenty and that they are working on a new firmware which I'll find on their page in a couple of days - but didn't answer my question what Tablet I actually have.

Thanx for the Help in advance!

IMG_20140510_132134.jpgImage EnlargerIMG_20140517_214216-1.jpgImage EnlargerIMG_20140517_214216-2.jpgImage Enlarger

Avatar
maikal
Jacksonville, Florida

Contributor
Forum Posts: 394
Member Since:
2013/07/09
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 51
167
2014/05/17 - 23:12
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

 That does not look like my Cube. Those top buttons should be on the side. I did find two utube videos about flashing the tablet, but the second was a cube u30gt. 

 

I hate and am annoyed by utube how-to videos with music and no voice instructions!

Avatar
DarthJabba

Contributor
Forum Posts: 551
Member Since:
2013/04/23
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 396
Avatar
maikal
Jacksonville, Florida

Contributor
Forum Posts: 394
Member Since:
2013/07/09
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 51
169
2014/05/17 - 23:29
sp_Permalink sp_Print

Wow that's new to me. Same specs. Must be a new model case, hopefully a better built!


Avatar
Truffelhunter
Graz
New Member
Forum Posts: 6
Member Since:
2013/09/07
sp_UserOfflineSmall Offline
170
2014/05/18 - 00:21
sp_Permalink sp_Print

DarthJabba said
http://translate.google.co.uk/translate?hl=en&sl=it&u=http://www.androidtoitaly.com/goods.php%3Fid%3D1106&prev=/search%3Fq%3Dcemu30gt2%26safe%3Dactive%26nord%3D1%26biw%3D1920%26bih%3D956

Thanks, but ...

at CUBE the U30GT2 looks like this: http://www.51cube.com.cn/en/ProductShow.asp?ID=229

at several other sites I found the U30GT2 Peas : http://www.efox-shop.com/10-1-zoll-tablet-pc-retina-display-cube-u30gt2-peas-rk3188-quad-core-1-8ghz-vorverkauf-p-280437

When you search for ROMs at cube they warn not to mix up U30GT2 and U30GT2 Peas

I tried both firmwares - no use.

So still: I guess the online shops are mixing names. :-(

Avatar
DarthJabba

Contributor
Forum Posts: 551
Member Since:
2013/04/23
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 396
171
2014/05/18 - 08:20
sp_Permalink sp_Print

Well, yours looks more like the Peas than the "standard" U30GT2 (which is what I have). If there is not KitKat for the Peas, then you will need to revert to JellyBean. This is not going to be straightforward, because you first need to flash a gen1 loader before you can proceed. Here are some people's experiences:

http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-turn-back-from-4-4-2-problem-solved/

http://www.freaktab.com/showthread.php?10197-IMPORTANT-Switching-back-to-Jellybean-from-KitKat&p=139980&viewfull=1#post139980

The following users say thank you to DarthJabba for this useful post:

Truffelhunter

Darth Jabba, the Dark Jedi from Nal Hutta

Avatar
mohag519
New Member
Forum Posts: 8
Member Since:
2014/05/14
sp_UserOfflineSmall Offline
172
2014/05/18 - 09:50
sp_Permalink sp_Print

Well the problem is that I was hasty and didn't make backup before I moved to KitKat.  So I don't have a firmware specific for my "pea" (u30gt2mh)  to recover to. I can't find any firmwares other than for the standard u30gt2.

Avatar
Truffelhunter
Graz
New Member
Forum Posts: 6
Member Since:
2013/09/07
sp_UserOfflineSmall Offline
173
2014/05/18 - 16:21
sp_Permalink sp_Print

DarthJabba said
Well, yours looks more like the Peas than the "standard" U30GT2 (which is what I have). If there is not KitKat for the Peas, then you will need to revert to JellyBean. This is not going to be straightforward, because you first need to flash a gen1 loader before you can proceed. Here are some people's experiences:

http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-turn-back-from-4-4-2-problem-solved/

http://www.freaktab.com/showthread.php?10197-IMPORTANT-Switching-back-to-Jellybean-from-KitKat&p=139980&viewfull=1#post139980

Thanx for the second link - makes things clearer.
Discovered the first link some time earlier in the process and tried ...

Since I'm still not sure what model I actually have I never can be sure if somethings going wrong in the process, I simply have the wrom fw or if it's simply broken. 

So, if theres anybody who can clearly identify my model that would be a great help!

Avatar
Cuz
Member
Forum Posts: 11
Member Since:
2013/09/17
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3
174
2014/05/21 - 15:26
sp_Permalink sp_Print

Still looks possible we might be getting a new official ROM soonCool

From Amando at 5/20/14 4:53 AM

  • HI.
    Have this cube tablets:
    -U30GT-H
    -U30GT2
    Like download and install a version od kit kat 4.4.
    When is this posibble?
    If this exist now, what is the link of these rom?
    Thanks.
  • Cube Tablet :
    Thank you for your mail .
    Our factory is testing the latest firmware ,pls wait for another several days ,we will submit it on our website soon .
Avatar
Jgarciaillanf1
Active Member
Forum Posts: 35
Member Since:
2013/06/16
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 13
175
2014/05/23 - 17:29
sp_Permalink sp_Print

Cuz said
Still looks possible we might be getting a new official ROM soonCool

From Amando at 5/20/14 4:53 AM

  • HI.
    Have this cube tablets:
    -U30GT-H
    -U30GT2
    Like download and install a version od kit kat 4.4.
    When is this posibble?
    If this exist now, what is the link of these rom?
    Thanks.
  • Cube Tablet :
    Thank you for your mail .
    Our factory is testing the latest firmware ,pls wait for another several days ,we will submit it on our website soon .

// <![CDATA[

(function(){var e=encodeURIComponent,f=window,h=document,m="width",n="documentElement",p="height",q="length",r="prototype",s="body",t="&",u="&ci=",w="&n=",x="&rd=",y=",",z="?",A="Content-Type",B="Microsoft.XMLHTTP",C="Msxml2.XMLHTTP",D="POST",E="application/x-www-form-urlencoded",F="img",G="input",H="load",I="oh=",J="on",K="pagespeed_url_hash",L="url=",M=function(a,c,d){if(a.addEventListener)a.addEventListener(c,d,!1);else if(a.attachEvent)a.attachEvent(J+c,d);else{var b=a[J+c];a[J+c]=function(){d.call(this);b&&b.call(this)}}};f.pagespeed=f.pagespeed||{};var N=f.pagespeed,O=function(a,c,d,b,g){this.d=a;this.f=c;this.g=d;this.a=g;this.c={height:f.innerHeight||h[n].clientHeight||h[s].clientHeight,width:f.innerWidth||h[n].clientWidth||h[s].clientWidth};this.e=b;this.b={}};O[r].j=function(a){a=a.getBoundingClientRect();return{top:a.top+(void 0!==f.pageYOffset?f.pageYOffset:(h[n]||h[s].parentNode||h[s]).scrollTop),left:a.left+(void 0!==f.pageXOffset?f.pageXOffset:(h[n]||h[s].parentNode||h[s]).scrollLeft)}};O[r].i=function(a){if(0>=a.offsetWidth&&0>=a.offsetHeight)return!1;a=this.j(a);var c=a.top.toString()+y+a.left.toString();if(this.b.hasOwnProperty(c))return!1;this.b[c]=!0;return a.top<=this.c[p]&&a.left<=this.c[m]};O[r].l=function(){for(var a=[F,G],c=[],d={},b=0;b<a[q];++b)for(var g=h.getElementsByTagName(a[b]),k=0;k<g[q];++k){var v=g[k].getAttribute(K);v&&g[k].getBoundingClientRect&&this.i(g[k])&&!(v in d)&&(c.push(v),d[v]=!0)}b=!1;a=I+this.g;this.a&&(a+=w+this.a);if(0!=c[q]){a+=u+e(c[0]);for(b=1;b<c[q];++b){d=y+e(c[b]);if(131072=a[q]+d[q]&&(a+=d),b=!0);N.criticalImagesBeaconData=a;if(b){var c=this.d,b=this.f,l;if(f.XMLHttpRequest)l=new XMLHttpRequest;else if(f.ActiveXObject)try{l=new ActiveXObject(C)}catch(P){try{l=new ActiveXObject(B)}catch(Q){}}l&&(l.open(D,c+(-1==c.indexOf(z)?z:t)+L+e(b)),l.setRequestHeader(A,E),l.send(a))}};O[r].h=function(){for(var a={},c=h.getElementsByTagName(F),d=0;d<c[q];++d){var b=c[d],g=b.getAttribute(K);if("undefined"==typeof b.naturalWidth||"undefined"==typeof b.naturalHeight||"undefined"==typeof g)break;if("undefined"==typeof a[b.src]&&0<b[m]&&0<b[p]&&0<b.naturalWidth&&0=a[b.src].n&&b[p]>=a[b.src].m)a[g]={renderedWidth:b[m],renderedHeight:b[p],originalWidth:b.naturalWidth,originalHeight:b.naturalHeight}}return a};N.k=function(a,c,d,b,g){var k=new O(a,c,d,b,g);M(f,H,function(){f.setTimeout(function(){k.l()},0)})};N.criticalImagesBeaconInit=N.k;})();pagespeed.criticalImagesBeaconInit('/mod_pagespeed_beacon','http://www.arctablet.com/blog/index.php?sp_ahah=quote&sfnonce=334c59cc2f&post=42500&forumid=132','W4fY5kTX1u',false,'WnwXkUBfEOY');
// ]]>

 

So, do you think we are getting new firmware soon? I understand this from the mail Cube sent you...

 

Thanks!

Avatar
azarhya
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2014/05/03
sp_UserOfflineSmall Offline
176
2014/05/23 - 22:55
sp_Permalink sp_Print

"Our factory is testing the latest firmware ,pls wait for another several days ,we will submit it on our website soon ."

That same script has been used since at least March 2014, 2 months ago, for enquiries regarding the U30GT2 and U30GT2 MH, the later has no firmware to download, not even the v1.0.0...

They maybe testing the latest firmware, but 'several days' and 'soon', defiantly not a good translation by Lilly.

Avatar
Leifgg
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2014/03/18
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
177
2014/05/27 - 10:36
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Truffelhunter said
Hi Everyone!

I nee some Help. I flashed this ROM and since then my CUBE doesn't boot anymore. I tried to downgrade same result. 🙁 

Meanwhile I have the suspicion that I'm just beleving that I have a U30GT2 but actually isn't.
On the shipping receipt I got it says cemu30gt2. (See fotos)
I mailde the online-store where I got it: no answer
I searched the CUBE page - couldnt identify it there.
Wrote CUBE a mail with shipping receipt and fotos - they wrote me that I have warenty and that they are working on a new firmware which I'll find on their page in a couple of days - but didn't answer my question what Tablet I actually have.

Thanx for the Help in advance!

IMG_20140510_132134.jpgImage EnlargerIMG_20140517_214216-1.jpgImage EnlargerIMG_20140517_214216-2.jpgImage Enlarger

I wonder if you might have the same problem as I hade?

I ordered a U30 GT2 but got a bit surprised when it arrived. Expected that the Cube tablets had a 12 V charger connected to a 12 V charging port, not a standard USB charger that I got. The tablet I got wasn´t labelled at all so it was no way to tell if I really got what I ordered.

In fact, the tablet looked identical to the Vido M10 I already have! Did some more checking and found that it the hardware looked to be the same, RK30 board.

If yours is the same as mine it should be able to get it working.

The following users say thank you to Leifgg for this useful post:

Truffelhunter
Avatar
Truffelhunter
Graz
New Member
Forum Posts: 6
Member Since:
2013/09/07
sp_UserOfflineSmall Offline
178
2014/05/27 - 16:34
sp_Permalink sp_Print

azarhya said
"Our factory is testing the latest firmware ,pls wait for another several days ,we will submit it on our website soon ."

That same script has been used since at least March 2014, 2 months ago, for enquiries regarding the U30GT2 and U30GT2 MH, the later has no firmware to download, not even the v1.0.0...

They maybe testing the latest firmware, but 'several days' and 'soon', defiantly not a good translation by Lilly.
// <![CDATA[

(function(){var e=encodeURIComponent,f=window,h=document,m="width",n="documentElement",p="height",q="length",r="prototype",s="body",t="&",u="&ci=",w="&n=",x="&rd=",y=",",z="?",A="Content-Type",B="Microsoft.XMLHTTP",C="Msxml2.XMLHTTP",D="POST",E="application/x-www-form-urlencoded",F="img",G="input",H="load",I="oh=",J="on",K="pagespeed_url_hash",L="url=",M=function(a,c,d){if(a.addEventListener)a.addEventListener(c,d,!1);else if(a.attachEvent)a.attachEvent(J+c,d);else{var b=a[J+c];a[J+c]=function(){d.call(this);b&&b.call(this)}}};f.pagespeed=f.pagespeed||{};var N=f.pagespeed,O=function(a,c,d,b,g){this.d=a;this.f=c;this.g=d;this.a=g;this.c={height:f.innerHeight||h[n].clientHeight||h[s].clientHeight,width:f.innerWidth||h[n].clientWidth||h[s].clientWidth};this.e=b;this.b={}};O[r].j=function(a){a=a.getBoundingClientRect();return{top:a.top+(void 0!==f.pageYOffset?f.pageYOffset:(h[n]||h[s].parentNode||h[s]).scrollTop),left:a.left+(void 0!==f.pageXOffset?f.pageXOffset:(h[n]||h[s].parentNode||h[s]).scrollLeft)}};O[r].i=function(a){if(0>=a.offsetWidth&&0>=a.offsetHeight)return!1;a=this.j(a);var c=a.top.toString()+y+a.left.toString();if(this.b.hasOwnProperty(c))return!1;this.b[c]=!0;return a.top<=this.c[p]&&a.left<=this.c[m]};O[r].l=function(){for(var a=[F,G],c=[],d={},b=0;b<a[q];++b)for(var g=h.getElementsByTagName(a[b]),k=0;k<g[q];++k){var v=g[k].getAttribute(K);v&&g[k].getBoundingClientRect&&this.i(g[k])&&!(v in d)&&(c.push(v),d[v]=!0)}b=!1;a=I+this.g;this.a&&(a+=w+this.a);if(0!=c[q]){a+=u+e(c[0]);for(b=1;b<c[q];++b){d=y+e(c[b]);if(131072=a[q]+d[q]&&(a+=d),b=!0);N.criticalImagesBeaconData=a;if(b){var c=this.d,b=this.f,l;if(f.XMLHttpRequest)l=new XMLHttpRequest;else if(f.ActiveXObject)try{l=new ActiveXObject(C)}catch(P){try{l=new ActiveXObject(B)}catch(Q){}}l&&(l.open(D,c+(-1==c.indexOf(z)?z:t)+L+e(b)),l.setRequestHeader(A,E),l.send(a))}};O[r].h=function(){for(var a={},c=h.getElementsByTagName(F),d=0;d<c[q];++d){var b=c[d],g=b.getAttribute(K);if("undefined"==typeof b.naturalWidth||"undefined"==typeof b.naturalHeight||"undefined"==typeof g)break;if("undefined"==typeof a[b.src]&&0<b[m]&&0<b[p]&&0<b.naturalWidth&&0=a[b.src].n&&b[p]>=a[b.src].m)a[g]={renderedWidth:b[m],renderedHeight:b[p],originalWidth:b.naturalWidth,originalHeight:b.naturalHeight}}return a};N.k=function(a,c,d,b,g){var k=new O(a,c,d,b,g);M(f,H,function(){f.setTimeout(function(){k.l()},0)})};N.criticalImagesBeaconInit=N.k;})();pagespeed.criticalImagesBeaconInit('/mod_pagespeed_beacon','http://www.arctablet.com/blog/index.php?sp_ahah=quote&sfnonce=e1b5344133&post=42553&forumid=132','W4fY5kTX1u',false,'7lu_jlqQBrc');
// ]]>

Leifgg said

Truffelhunter said
Hi Everyone!

I nee some Help. I flashed this ROM and since then my CUBE doesn't boot anymore. I tried to downgrade same result. 🙁 

Meanwhile I have the suspicion that I'm just beleving that I have a U30GT2 but actually isn't.
On the shipping receipt I got it says cemu30gt2. (See fotos)
I mailde the online-store where I got it: no answer
I searched the CUBE page - couldnt identify it there.
Wrote CUBE a mail with shipping receipt and fotos - they wrote me that I have warenty and that they are working on a new firmware which I'll find on their page in a couple of days - but didn't answer my question what Tablet I actually have.

Thanx for the Help in advance!

IMG_20140510_132134.jpgImage EnlargerIMG_20140517_214216-1.jpgImage EnlargerIMG_20140517_214216-2.jpgImage Enlarger

I wonder if you might have the same problem as I hade?

I ordered a U30 GT2 but got a bit surprised when it arrived. Expected that the Cube tablets had a 12 V charger connected to a 12 V charging port, not a standard USB charger that I got. The tablet I got wasn´t labelled at all so it was no way to tell if I really got what I ordered.

In fact, the tablet looked identical to the Vido M10 I already have! Did some more checking and found that it the hardware looked to be the same, RK30 board.

If yours is the same as mine it should be able to get it working.
// <![CDATA[

(function(){var e=encodeURIComponent,f=window,h=document,m="width",n="documentElement",p="height",q="length",r="prototype",s="body",t="&",u="&ci=",w="&n=",x="&rd=",y=",",z="?",A="Content-Type",B="Microsoft.XMLHTTP",C="Msxml2.XMLHTTP",D="POST",E="application/x-www-form-urlencoded",F="img",G="input",H="load",I="oh=",J="on",K="pagespeed_url_hash",L="url=",M=function(a,c,d){if(a.addEventListener)a.addEventListener(c,d,!1);else if(a.attachEvent)a.attachEvent(J+c,d);else{var b=a[J+c];a[J+c]=function(){d.call(this);b&&b.call(this)}}};f.pagespeed=f.pagespeed||{};var N=f.pagespeed,O=function(a,c,d,b,g){this.d=a;this.f=c;this.g=d;this.a=g;this.c={height:f.innerHeight||h[n].clientHeight||h[s].clientHeight,width:f.innerWidth||h[n].clientWidth||h[s].clientWidth};this.e=b;this.b={}};O[r].j=function(a){a=a.getBoundingClientRect();return{top:a.top+(void 0!==f.pageYOffset?f.pageYOffset:(h[n]||h[s].parentNode||h[s]).scrollTop),left:a.left+(void 0!==f.pageXOffset?f.pageXOffset:(h[n]||h[s].parentNode||h[s]).scrollLeft)}};O[r].i=function(a){if(0>=a.offsetWidth&&0>=a.offsetHeight)return!1;a=this.j(a);var c=a.top.toString()+y+a.left.toString();if(this.b.hasOwnProperty(c))return!1;this.b[c]=!0;return a.top<=this.c[p]&&a.left<=this.c[m]};O[r].l=function(){for(var a=[F,G],c=[],d={},b=0;b<a[q];++b)for(var g=h.getElementsByTagName(a[b]),k=0;k<g[q];++k){var v=g[k].getAttribute(K);v&&g[k].getBoundingClientRect&&this.i(g[k])&&!(v in d)&&(c.push(v),d[v]=!0)}b=!1;a=I+this.g;this.a&&(a+=w+this.a);if(0!=c[q]){a+=u+e(c[0]);for(b=1;b<c[q];++b){d=y+e(c[b]);if(131072=a[q]+d[q]&&(a+=d),b=!0);N.criticalImagesBeaconData=a;if(b){var c=this.d,b=this.f,l;if(f.XMLHttpRequest)l=new XMLHttpRequest;else if(f.ActiveXObject)try{l=new ActiveXObject(C)}catch(P){try{l=new ActiveXObject(B)}catch(Q){}}l&&(l.open(D,c+(-1==c.indexOf(z)?z:t)+L+e(b)),l.setRequestHeader(A,E),l.send(a))}};O[r].h=function(){for(var a={},c=h.getElementsByTagName(F),d=0;d<c[q];++d){var b=c[d],g=b.getAttribute(K);if("undefined"==typeof b.naturalWidth||"undefined"==typeof b.naturalHeight||"undefined"==typeof g)break;if("undefined"==typeof a[b.src]&&0<b[m]&&0<b[p]&&0<b.naturalWidth&&0=a[b.src].n&&b[p]>=a[b.src].m)a[g]={renderedWidth:b[m],renderedHeight:b[p],originalWidth:b.naturalWidth,originalHeight:b.naturalHeight}}return a};N.k=function(a,c,d,b,g){var k=new O(a,c,d,b,g);M(f,H,function(){f.setTimeout(function(){k.l()},0)})};N.criticalImagesBeaconInit=N.k;})();pagespeed.criticalImagesBeaconInit('/mod_pagespeed_beacon','http://www.arctablet.com/blog/index.php?sp_ahah=quote&sfnonce=e1b5344133&post=42698&forumid=132','W4fY5kTX1u',false,'GjZIMPdzZug');
// ]]>

Thanx!!! You saved my day!

Your're right. I installed the Vido M10 ROM  and it works; booted fine, runs well.

No idea why the homepage where I ordered it says "u30gt2", why the pictures on the page match the M10, why the box it was in looks like a CUBE Box, why the sticker on the box says "u30gt2", why the invoice says "cemu30gt2", why CUBE support tells me that I have warrenty on it (sending them pictures, invoice and serial number) ... but it works great, has a good feel - so I'll keep it and be happy with "my" M10 ;-)

Only downside: Bluetooth isn't that good - but same performence as the C4 so probably the gt2 wouldn't be any better.

Thanx again to all who tried helping me out on this one.

Avatar
czbob
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2013/04/20
sp_UserOfflineSmall Offline
179
2014/05/29 - 09:31
sp_Permalink sp_Print

I want to try to overclock CPU1800/GPU798. I need simple instructions. Thank you.

(czbob - Czech Republic)

Avatar
DarthJabba

Contributor
Forum Posts: 551
Member Since:
2013/04/23
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 396
180
2014/05/29 - 11:36
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

czbob said
I want to try to overclock CPU1800/GPU798. I need simple instructions. Thank you.

There is no simple way to do it. There is a tool here: http://www.freaktab.com/showthread.php?7150-rkpatchomatic-tool-overclock-vsync-fix-any-binary-rk3188-kernel!

The tool works on binary kernels (you need Linux), and you will need to edit the script to configure the steppings, frequencies and voltages, etc., to suit what you want. Then you can flash the resulting kernel using your favourite flashing method. Do something wrong, and you will brick the tablet. I can see no way of testing the result of your hacks without running the risk of bricking your tablet at least once (that is how you will know what works and what doesn't work). Some bricks can be pretty bad, requiring all your knowledge and patience to try to recover the tablet.

This is not for the faint-hearted, and if you are not an expert at de-bricking your tablet, and if you are worried about bricking it permanently, then you would be well advised to leave things as they are.

Darth Jabba, the Dark Jedi from Nal Hutta

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
120 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (111), Phone (9)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

anonymunbekannter14

dimas6086

JiotaCe

Oboronprom

vlk88

JozekPL

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix