Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Prestigio MultiPad 8.0 ULTRA DUO(PMP5880D) AOSP 4.2.2 Build v3.3 Bugs. Please help!
Owned after installation bugs
Avatar
Cherbet
Russia
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/01/14
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2014/01/14 - 12:35
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

So... Hi. I'm installed and fixed bugs with wifi, touch, sensor. So, 2D and 3D are slow performance, auto-rotate are buggy(I think the blame for this 2D and 3D Driver/Libs). Okay, how to fix performance of graphic?(Sorry for my bad EnglishWink) Oma, i need help! P.s i unpacked firmware after mount on ext4(Linux), all funtions are work, many bugs are need fix.

Avatar
Cherbet
Russia
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/01/14
sp_UserOfflineSmall Offline
2
2014/01/14 - 14:24
sp_Permalink sp_Print

+ Auto-Rotate not working correctly

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
3
2014/01/14 - 14:34
sp_Permalink sp_Print

There is a model fix for our CM10.1 build - http://crewrktablets.arctablet.com/?p=1913

I guess it will work with the AOSP, too.

 

- Oma -

 

 

Avatar
Cherbet
Russia
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/01/14
sp_UserOfflineSmall Offline
4
2014/01/14 - 14:55
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
There is a model fix for our CM10.1 build - http://crewrktablets.arctablet.com/?p=1913

I guess it will work with the AOSP, too.

 

- Oma -

 

 

Model Fix installed, auto-rotate not working correctly, and 2D and 3D slow performance


Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
5
2014/01/14 - 15:01
sp_Permalink sp_Print

Try sensor fix 6, as descriped.

 

What is "slow perfprmance"? Please set CPU governor to performance and run Antutu. Post a sreenshot of the details result page.

 

- Oma -

 

 

 

Avatar
Cherbet
Russia
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/01/14
sp_UserOfflineSmall Offline
6
2014/01/14 - 15:09
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
Try sensor fix 6, as descriped.

 

What is "slow perfprmance"? Please set CPU governor to performance and run Antutu. Post a sreenshot of the details result page.

 

- Oma -

 

 

 

On 4.1.1 14500 on AnTuTu, on 4.2.2 12150(+/-), sensorfix 1-6 not working.

Avatar
Cherbet
Russia
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/01/14
sp_UserOfflineSmall Offline
7
2014/01/14 - 15:12
sp_Permalink sp_Print

And small ask, on 4.1.1 into Settings>Apps freezes on select, a hard operations these freezes. Freeze time 1 minute, how to fix freezes?

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
8
2014/01/14 - 15:14
sp_Permalink sp_Print

This is "normal". Benchmarks under 4.2 are lower then under 4.1.

To correct the sensor try to copy over the sensor.rk29board.so from stock rom.

 

- Oma -

 

 

Avatar
Cherbet
Russia
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/01/14
sp_UserOfflineSmall Offline
9
2014/01/14 - 15:24
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
This is "normal". Benchmarks under 4.2 are lower then under 4.1.

To correct the sensor try to copy over the sensor.rk29board.so from stock rom.

 

- Oma -

 

 

And what to do with freeze on 4.1.1

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
10
2014/01/14 - 15:54
sp_Permalink sp_Print

No idea, sorry.

 

- Oma -

 

 

Avatar
Cherbet
Russia
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/01/14
sp_UserOfflineSmall Offline
11
2014/01/14 - 18:24
sp_Permalink sp_Print

So... Thanks to OMA for rom, i fixed bugs. 2D and 3D performance patch wait. How to format NAND flash into system? How to delete bluetooth enable category into widget of power savement(Settings.apk)?

Avatar
Cherbet
Russia
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/01/14
sp_UserOfflineSmall Offline
12
2014/01/15 - 15:55
sp_Permalink sp_Print

I'm boosted performance, full speed. So HW Decoding not working!!! How to fix it?! On cyanogenmod it is working?!

Avatar
Cherbet
Russia
New Member
Forum Posts: 10
Member Since:
2014/01/14
sp_UserOfflineSmall Offline
Avatar
BL4CKSH33P
Active Member
Forum Posts: 23
Member Since:
2013/11/10
sp_UserOfflineSmall Offline
14
2014/02/05 - 20:03
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Oma7144 said
This is "normal". Benchmarks under 4.2 are lower then under 4.1.

To correct the sensor try to copy over the sensor.rk29board.so from stock rom.

 

- Oma -

 

 

Hello Oma!

I tried to change this file (not rk29, rk30), but the result is the same, this file in stock rom is the same as in Your ROM.  Which file can I try? I think, the problem is not with the sensor, but with the lcd, because the sreen is flipped until bootscreen too, when the sensor is not used.. What files are for LCD panel? I can try theese files from stock rom, or from other 4.2.2 rom. Thanks!

 

I tried HDMI too, but the screen is flipped there too, so it can't be sensor problem.

Avatar
BL4CKSH33P
Active Member
Forum Posts: 23
Member Since:
2013/11/10
sp_UserOfflineSmall Offline
15
2014/02/06 - 11:47
sp_Permalink sp_Print

Hello!

Finally I found the solution for screen orientation. We need to edit build.prop:

ro.fs.rotation=270 to 90

 

The problem now is with Hwacceleration. The videos are not playable with how acceleration,and the HDMI is not working too. Is it a problem with 5880d only, or it is with AOSP?

 

CM10.1 has working HW acc. but there I have problem with this rotation fix. I can only rotate screen, but not touchscreen. How can it be? Is it a problem with touchscreen driver in CM10.1?

Thanks..

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: Meark, runner6, Warhammer1041
209 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (171), Phone (35), Tablet (6)

Top Posters:

Oma7144: 5664

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 430

maikal: 394

Newest Members:

Warhammer1041

agentbuddy88

dtbinhtomay

manukaitek

keshav22

Stuccoboy

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5884

Posts: 58439

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 255367

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix