Forum switched to read-only as of 2020/06/01


Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Need help with i-onik TP 10.1 1500DC
After flashing, the device doesnt do anything anymore...
Avatar
kapitaen02
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2014/01/19
sp_UserOfflineSmall Offline
61
2014/01/21 - 23:56
sp_Permalink sp_Print

So I did it! I only flashed the v134 system.img with the stock recovery and the Ionik- Kernel. Run and Check was OK and the tab booted nromally with the crewrktablets- writing! :-) After the apps were optimized, there was a warning, that the process com.android.phone was finished!?!? I tried to click 20 times OK, but the window doesn't appear :-(

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
62
2014/01/21 - 23:59
sp_Permalink sp_Print

Apps optimized? Try again incl. eraseIDB.

 

- Oma -

 

 

 

The following users say thank you to Oma7144 for this useful post:

kapitaen02
Avatar
kapitaen02
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2014/01/19
sp_UserOfflineSmall Offline
63
2014/01/22 - 00:06
sp_Permalink sp_Print

Yes, apps were optimized. Now I tried again with a clean install - EraseIDB.

Flashed kernel, recovery and system again and - boot ended with Andoid and red triangle! I tried with rebooting, but the same result :-(

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
64
2014/01/22 - 00:11
sp_Permalink sp_Print

EraseIDB will wipe the partition layout. So you need to flash all images.

 

Stopp for now and try again tomorrow.

 

- Oma -

 

 

 

The following users say thank you to Oma7144 for this useful post:

kapitaen02

Avatar
kapitaen02
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2014/01/19
sp_UserOfflineSmall Offline
65
2014/01/22 - 00:23
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

OK, I didn't realize that the EraseIDB is wiping the whole partition layout :-( I flash again all the images and will inform you tomorrow, oh later I mean ;-) Flash is still started...

This time the writing came while booting for a few minutes, the apps weren't opitmized and afterwards the same warning :-(

I stop for today, you are right! Perhaps tomorrow more successLaugh Thank you for your support...

 

Avatar
kapitaen02
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2014/01/19
sp_UserOfflineSmall Offline
66
2014/01/22 - 20:54
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Back again - give it a new try! :-)

 

OK, I got it! Surprised Yesterday it was perhaps really a little too late for this stuff!?!? I analyzed again the files I flashed yesterday. Therefore I recognized, that the boot.img was not the same one as in OMAs package! So I did another clean flash with the original boot.img and

TATA it works Laugh

The WiFi connects without problems and the performance seems to be very good!!! Thank you OMA and the other developers of Crew RKTablets for your good work and you OMA especially for your time you spent to solve my problem!

 

Now, by playing around, I found a few problems:

- My keyboard doesn't work :-(

- screen blackout, when orientation changes

Perhaps anybody a result for these topics?

Avatar
qwn
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2014/01/21
sp_UserOfflineSmall Offline
67
2014/01/23 - 10:22
sp_Permalink sp_Print

Thank you 

Oma7144 said
Kernel YuanDao N70HD is now in the archive: http://crewrktablets.arctablet.com/?wpfb_dl=1422

 

- Oma -

 

 

 

Avatar
kapitaen02
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2014/01/19
sp_UserOfflineSmall Offline
68
2014/01/23 - 13:36
sp_Permalink sp_Print

Another question again: Shall I install the FIXES in CWM, or is this not necessary?

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
69
2014/01/23 - 18:57
sp_Permalink sp_Print

Fine.

If anything works, no need for a fix.

You mean the hardware keyboard? What kind of keyborad is it?

 

- Oma -

 

 

 

 

 

Avatar
kapitaen02
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2014/01/19
sp_UserOfflineSmall Offline
70
2014/01/23 - 20:45
sp_Permalink sp_Print

It is the original one, that is delivered together with the tab. Sorry, can't paste the picture, so here is the link to the hp

http://www.i-onik.de/tablet_pcs_10.1_zoll

It is hardly connected to the tab an has a seperate battery in it, that reloads the tab. I thougt there would be no problem with the original kernel!? Wrong again... Embarassed

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1386
71
2014/01/23 - 22:29
sp_Permalink sp_Print

Hm, what is or what is not? When the keyboard is plugged what is shown under settings/input method?

Is the soft keyboard showing up or nothing? ....

 

- Oma -

 

 

Avatar
JochenKauz

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 450
Member Since:
2012/11/19
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 76
72
2014/01/23 - 22:42
sp_Permalink sp_Print

One question, what modell do you own?

1. TP10.1-1500DC-dark grey-metal

2. TP10.1-1500DC-KB

 

Regards

JochenKauz

Avatar
kapitaen02
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2014/01/19
sp_UserOfflineSmall Offline
73
2014/01/24 - 13:07
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

I have the second one

2. TP10.1-1500DC-KB

and I will look this evening, what input method is listed under settings.

 

EDIT: I had a look in the setting list of the input methods. There is only the Android AOSP and Google Speech listed.

Another thins I recognized now: The keyboard has a accu inside and had loaded the tab with the firmware. Now the tab is not loaded and under settings/accu the second accu of the keyboard isn't listed! So the tablet- SW has no support for the docking interface inside, I think!?

Avatar
JochenKauz

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 450
Member Since:
2012/11/19
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 76
74
2014/01/26 - 17:06
sp_Permalink sp_Print

Moved to correct forum.

Avatar
kapitaen02
Member
Forum Posts: 17
Member Since:
2014/01/19
sp_UserOfflineSmall Offline
75
2014/01/27 - 10:48
sp_Permalink sp_Print

Sorry, which forum? Could you post a name or a link? I can't find any forum that could match with this topic :-(

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
89 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (75), Phone (13), Tablet (1)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

swan12

fansosagelos

Snowm

andrewbest

heftpflaster

ruta6

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix