Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
kitkat update on rk30
Avatar
xgecco
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2014/04/20
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2014/04/21 - 15:57
sp_Permalink sp_Print

hi

ive recently installed kitkat http://crewrktablets.arctablet.com/?p=2398 on my tablet

its working fine (except of the echo in skype, donno if its rom related)

im wondering if we could get and update on 4.4.2 or even maybe cm11 ?

thx in advance

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
2
2014/04/21 - 16:14
sp_Permalink sp_Print

Fine. Which tab?

- Oma -

Avatar
xgecco
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2014/04/20
sp_UserOfflineSmall Offline
3
2014/04/21 - 16:16
sp_Permalink sp_Print

thank you :)

its a medion lifetab e10320

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5664
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1266
4
2014/04/21 - 16:40
sp_Permalink sp_Print

Hm, can't remember ever get a feedback on this. But good to know a rk30board sold in Germany runs KitKat now. Great ;-)

Rockchip is closed source, so developement is extremly time consuming. In this context I don't think we will release any updates.

However, CM builds are more or less obsolete as one can use Xposed Framework to prettify the build. Here is a starter pack: http://crewrktablets.arctablet.com/?wpfb_dl=1643

 

- Oma -


Avatar
xgecco
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2014/04/20
sp_UserOfflineSmall Offline
5
2014/04/21 - 18:32
sp_Permalink sp_Print

thats sad

anyway thank you

 

maybe you could help me with my problem with the echoing? i think the sensitivity of the mic is too high.

could you maybe point me to the file in which the mic volume is stored?

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: murigny64, EricGTS5570, Xahc, k3030_01
184 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (164), Phone (21), Tablet (3)

Top Posters:

Oma7144: 5664

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 430

maikal: 394

Newest Members:

zabmrano2023

k3030_01

ilocanux

pielemansjozef

servicehy

J_A_G

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5884

Posts: 58444

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 255395

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix