Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
KitKat has landed on rk30board ;-)
Avatar
daniel000
New Member
Forum Posts: 9
Member Since:
2013/11/30
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2013/12/11 - 02:21
sp_Permalink sp_Print

Hi everyone, 

 

I have noticed that 4.4 seems to be working on the rk3066 tablets. Just wondering if anyone has tried it? And if anyone has tried it on the Cube U30GT-H

 

Thanks to Oma once again!

 

 

http://crewrktablets.arctablet.com/?p=2398

Avatar
Ryrzy
Regular Member
Forum Posts: 56
Member Since:
2013/10/21
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
2
2013/12/11 - 06:58
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

will also run on Odys Genio/Pipo S3 (S1s kernel, no wifi)
... and other non high res tabs with a 3.0.36+ kernel

buuuuu i have 3.0.8 kernel on my tab ;( and no way to compile 3.0.36 kernel ;/ ;/

Avatar
mohsin.kadiwala
New Member
Forum Posts: 8
Member Since:
2013/05/20
sp_UserOfflineSmall Offline
3
2013/12/11 - 11:48
sp_Permalink sp_Print

in my tab there is 3.0.8+ kernel so i am flash thise kitkat rom or not???

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5789
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1282
4
2013/12/11 - 17:26
sp_Permalink sp_Print

Build will only run on a 3.0.36+ kernel. So for the moment no backport to a 3.0.8+ kernel. But hey, we are right at the beginning ....

 

- Oma -

The following users say thank you to Oma7144 for this useful post:

cappybob

Avatar
Ryrzy
Regular Member
Forum Posts: 56
Member Since:
2013/10/21
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
5
2013/12/11 - 17:28
sp_Permalink sp_Print

but it is possible that it will be work on 3.0.8+ in future ?

Avatar
motionat
Active Member
Forum Posts: 22
Member Since:
2013/11/20
sp_UserOfflineSmall Offline
6
2013/12/11 - 20:30
sp_Permalink sp_Print

Hi Oma,

I am trying to run this rom on voyager 8 using RK30_kernel_3036_8inch voyager1_sumvision provided by crewrktablets. I download Oma_RK30_Pipo_S1s_KK_4.4_v1.0 once installed the rom is stuck on the splash screen. Is there anyway to fix this?

 

Thanks 

Avatar
cappybob
Regular Member
Forum Posts: 79
Member Since:
2013/05/22
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 8
7
2013/12/14 - 03:42
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

@ Daniel

  Howdy again.

  Tried the 4.4 with the cube kernel since it was a Homebrew which looks as though it was backported from and with the 3.0.36.  Hybred 3.0.66, also with different recoveries,  the 3.0.8 looked to be debugable, but resolution problems.  So as of right now there is hope, but not working, and I do not have the knowledge to proceed with resolution and kernel.  Netlars and Oma will have us cooking fairly fast, but really hate to give up on 4.2.2 for it is really a sweet OS, KitKat will have to be really awesome for me to step up.

 

Latter

The following users say thank you to cappybob for this useful post:

daniel000
Avatar
santhoshkarthik123
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2013/12/09
sp_UserOfflineSmall Offline
8
2013/12/14 - 17:11
sp_Permalink sp_Print

Hi oma..I have a chinese tablet with rk2928 board but with 3.0.36+ kernel..can i make this rom run on my tab??

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5789
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1282
9
2013/12/14 - 17:17
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

RK2928 has an Mali 400 MP GPU. So could work.

You need to change at least all kernel modules and hardware libs ...

 

- Oma -

 

 

 

The following users say thank you to Oma7144 for this useful post:

santhoshkarthik123
Avatar
santhoshkarthik123
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2013/12/09
sp_UserOfflineSmall Offline
10
2013/12/14 - 17:26
sp_Permalink sp_Print

I have already tried it..but the rom doesn,t even load..tried with the stock bootloader..but the devive has a kind of different file arrangement..There is no seperate kernel.img..The boot and recovery img's have kernel within them..so i tried to unpack my stock rom boot.img and then in the ramdisk ,i placed your rom's boot.img files and repacked the firmware and still the same problem..can you  identify what i have done wrong??

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5789
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1282
11
2013/12/14 - 17:29
sp_Permalink sp_Print

Upload the boot.img. You will only need the kernel.

 

- Oma -

The following users say thank you to Oma7144 for this useful post:

santhoshkarthik123
Avatar
santhoshkarthik123
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2013/12/09
sp_UserOfflineSmall Offline
12
2013/12/14 - 17:44
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Oma7144 said
Upload the boot.img. You will only need the kernel.

 

- Oma -

 

I have uploadedthe boot.img..and also two images of my unpacked stock firmware..please say about what files to replace from your rom..boot.img is compressed using winrar..

sp_PlupAttachments Attachments
Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 5789
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1282
13
2013/12/14 - 18:05
sp_Permalink sp_Print

Attached the kernel.img. Replace in the download pack.

Do not flash the loader from the download pack!

 

- Oma -

 

 

The following users say thank you to Oma7144 for this useful post:

santhoshkarthik123
Avatar
santhoshkarthik123
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2013/12/09
sp_UserOfflineSmall Offline
14
2013/12/14 - 18:09
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
RK2928 has an Mali 400 MP GPU. So could work.

You need to change at least all kernel modules and hardware libs ...

 

- Oma -

 

 

 

kernel modules ok..but how to change hardware libs..

 

Avatar
santhoshkarthik123
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2013/12/09
sp_UserOfflineSmall Offline
15
2013/12/14 - 18:17
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Oma7144 said
Attached the kernel.img. Replace in the download pack.

Do not flash the loader from the download pack!

 

- Oma -

 

 

Should i just replace this kernel.img and bootloader from stock rom??

 

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: oattika
154 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (118), Phone (29), Tablet (8)

Top Posters:

Oma7144: 5789

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 432

maikal: 394

Newest Members:

davelou

Ashanak

NoonKnight

alex_25_39

astafyan

xdwolverine

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5916

Posts: 58872

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 256564

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix