Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
[ ROM ] Nameless 2 Euro Promotion Tab Android 4.2.2 Jelly Bean custom root firmware (2015/02/13)
Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1378
256
2017/01/22 - 11:45
sp_Permalink sp_Print

I guess this is not a RK3026 anymore. Pls check with this tool: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arctablet.cpucheck

- Oma -

Avatar
Al92
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2017/01/20
sp_UserOfflineSmall Offline
257
2017/01/23 - 12:15
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
I guess this is not a RK3026 anymore. Pls check with this tool: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arctablet.cpucheck

- Oma -  

Thanks forma the answer. I tried with tour instructions included in the zip. Installed and it work very well; noce work! 😉 anyway i can't fine a recovery that work. Twrp give black screen and the other vive strange colorful effects. Did you know wich can i installato? Thank you again.

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1378
Avatar
frazas
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2017/01/23
sp_UserOfflineSmall Offline
259
2017/01/23 - 18:22
sp_Permalink sp_Print

hello I have an rk3026 runing your 1.1 rom,  and it works great but unfortunatly it is android 4.2.2 is there any way to upgrade it to 4.4?


Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1378
260
2017/01/23 - 18:26
sp_Permalink sp_Print

Negative. KK needs another kernel, which includes selinux.

- Oma -

Avatar
frazas
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2017/01/23
sp_UserOfflineSmall Offline
261
2017/01/23 - 18:33
sp_Permalink sp_Print

any way to make google play store think it as 1g ram and droid 4.4? i just want it to run a tv app

Avatar
Al92
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2017/01/20
sp_UserOfflineSmall Offline
262
2017/01/24 - 13:10
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
Hm, maybe Translator error ... do NOT use stuff from this thread.

This here might be for your tab: http://www.arctablet.com/blog/forum/rk3126-entwicklung-und-customroms-development-and-croms/nameless-2-euro-promotion-tab-android-4-4-4-rk3126-and-nmc1000/?lang=fr

- Oma -  

Thank you. I have exactly that model. I'll follow that instructions, thanks again! 😉

Avatar
frazas
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2017/01/23
sp_UserOfflineSmall Offline
263
2017/01/24 - 23:23
sp_Permalink sp_Print

hi oma Im  back  

by now there are 22:20 in  Portugal Ive been here reading since 13:00 lol  Yell and Im so dam confused oh boy, right now Im trying to instal the http://crewrktablets.arctablet.com/?wpfb_dl=2714 rom in My Portuguese device  and im getting this error when I press the run tab of the android tool  check chip fail any way to solve this? I have a  ESP8089 wifi chip i did the lower format and it worked 

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1378
264
2017/01/25 - 17:33
sp_Permalink sp_Print

frazas said
hello I have an rk3026 runing your 1.1 rom,  and it works great but unfortunatly it is android 4.2.2 is there any way to upgrade it to 4.4?  

You try to flash a firmware for RK3126 into a RK3026 tab. This will for sure cause the error: check chip fail 😉

- Oma -

Avatar
frazas
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2017/01/23
sp_UserOfflineSmall Offline
265
2017/01/25 - 18:31
sp_Permalink sp_Print

ups my bad sorry,I end up confusing the models, to much time reading and trying,  ok I guive up , tablet  wins grrr

Avatar
ferp
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2017/02/14
sp_UserOfflineSmall Offline
266
2017/02/14 - 20:37
sp_Permalink sp_Print

The tablet crashes and reboot when I try to connect to a VPN.

Can you fix it, please?

Thanks!

Avatar
sebavoda
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2017/03/09
sp_UserOfflineSmall Offline
267
2017/03/09 - 23:38
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

I recently got a tablet rk3026. His intended use was as a ebook reader for my nephew, no internet, no facebook, some wifi to access my server.

Problems: 

1. after 3..5 minutes, from 100% battery, it shuts down. Checked the battery voltage, is ok, the tablet reported it bad (cpu-z, android battery info). The true capacity may not be 2500mAh but, anyway....

2. the screen ratio is wrong. A circle (the analog clock) is a ellipse. Both on portrait (more visible) and landscape mode.

I rooted with the tutorial on this blog http://galindaines.blogspot.co.ke/2015/02/tutorial-root-y-flasheo-tablet.html, was ok

Calibrated the battery with this app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=es

specs: model rk3026; Android 4.2.2; kernel 3.0.36+ yudongsheng@ubuntu#435 Fri Aug 22 13:49:45 CST 2014

compilation rk3026-eng 4.2.2 JDQ39 eng.yudongsheng.20140905.164945 NTP

On his back: model no:759 and states that the battery is Li-ion 3.7V 2500mAh

Cpu-z tell me that the screen is scaled at 800x480, 140dpi, 6.66inch

It have 1G storage and 512M RAM (on the board is a free place to solder another flash. What if...?)

So, my question is: Is there a rom that I can flash to fix the battery and screen issues?

If needed, I have the backup (dump) the original system images, and I may post fotos from the inside of it. 

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1378
268
2017/03/11 - 07:50
sp_Permalink sp_Print

Let me have a dmesg log.

- Oma -

Avatar
sebavoda
New Member
Forum Posts: 3
Member Since:
2017/03/09
sp_UserOfflineSmall Offline
269
2017/03/11 - 21:54
sp_Permalink sp_Print

Oma7144 said
Let me have a dmesg log.

- Oma -  

Is this one?

While the battery was able to power the tab 44sec from 100% to shutdown, I change it with a new huawei 2400mAh. Now, after I charge to full, the tab take almost 24 hours to shutdown (no wifi, medium light). 

The screen is a 773PTG700V65001 device, listed to have 960x640 native resolution. The CpuZ say that the resolution is 800x480. 

Is there a way to send installed apps to external_sd intsead to the sd? Because the sd is internal flash storage and external_sd is the sd card. 

Avatar
Oma7144

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 6315
Member Since:
2012/10/06
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1378
270
2017/03/12 - 06:48
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

kernel yudongsheng #435 SMP PREEMPT Fri Aug 22 13:40:45 CST 2014
Current WiFi chip is ESP8089.

You can use build v1.2 as is. As for the battery it may run flat due the age of the tab.

- Oma -

The following users say thank you to Oma7144 for this useful post:

sebavoda
Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
79 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (73), Phone (6)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

polosoft

keyzoo

qwadro

eliezer48

phuckt

hungariaia

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix