Forum switched to read-only as of 2020/06/01


Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Arnova 9 G2 Android 4.0 ICS custom firmware with Google Play
Avatar
Marco
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2012/05/07
sp_UserOfflineSmall Offline
16
2012/05/19 - 13:29
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

hi guys!

i've a problem: 

 

i flashed succcessfully mi 9 g2 with ics but i can't finished the configuration step...

ics try to activete wifi connection in loop and, if i click nex step, google apps fail

Avatar
globula_neagra
Birmingham

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 2424
Member Since:
2012/01/05
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 264
17
2012/05/19 - 13:30
sp_Permalink sp_Print

read the post of taotsing and fallow what he was writen

Avatar
Marco
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2012/05/07
sp_UserOfflineSmall Offline
18
2012/05/19 - 13:34
sp_Permalink sp_Print

which post?  are you speaking about ERASEIDB?

Avatar
smillen
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2012/05/17
sp_UserOfflineSmall Offline
19
2012/05/20 - 00:51
sp_Permalink sp_Print

Can anyone confirm that they have the same video issue as below 

 

I've installed Netflix, which previously ran fine on Gingerbread, I can login and select a video, the video player window opens but the video never starts a black screen with the controls (It does not freeze the app)

 

I've installed BBC Iplayer which uses the mobile version as It says the desktop version is not suported, I can select a video which in very choppy in small screen but when I try to go full screen I get the same as Netflix a black screen with the controls (It does not freeze the app)

 

When viewing videos via youtube website It plays the video fine in small screen but If I go fullcreen I get the same as above a black screen with the controls (It does not freeze the app)


Avatar
globula_neagra
Birmingham

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 2424
Member Since:
2012/01/05
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 264
20
2012/05/20 - 01:07
sp_Permalink sp_Print

did you installed flash player ?

Avatar
smillen
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2012/05/17
sp_UserOfflineSmall Offline
21
2012/05/20 - 11:35
sp_Permalink sp_Print

globula_neagra

 

Flash is pre installed with ICS, but I have tried removing It then re-installing but the results are still the same, does your 9G2 do the same?

Avatar
globula_neagra
Birmingham

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 2424
Member Since:
2012/01/05
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 264
22
2012/05/20 - 11:49
sp_Permalink sp_Print

I don`t have a 9g2, i only try to help people.
The 9g3 does not have the flash player included and i suposed that in the g2 the situation is the same, i really don`t know what admin added in the custom rom.
From what i know the rockchip tablets have a read only system partition so i don`t know how you removed a system app because in theory you can`t do that.
Wait for admin or someone with the same device and you should get an answer.

Avatar
smillen
New Member
Forum Posts: 7
Member Since:
2012/05/17
sp_UserOfflineSmall Offline
23
2012/05/20 - 11:58
sp_Permalink sp_Print

globula_neagra

 

I did install 20 odd apps straight away so It might have been me that installed Flash Player, but as I said I have removed then re-installed but the results are still the same.

 

admin does your 9G2 do the same?? 

Avatar
Marco
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2012/05/07
sp_UserOfflineSmall Offline
24
2012/05/20 - 12:24
sp_Permalink sp_Print

perfect!!!! ics works fine on my 9 g2

Avatar
register

Contributor
Forum Posts: 84
Member Since:
2012/01/21
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
25
2012/05/20 - 18:44
sp_Permalink sp_Print

does this rom support usb to lan functionality? can anyone test?

SurprisedArnova10G2: USB to Ethernet - PLEASE TELL ME HOW?Surprised

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5878
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3170
26
2012/05/20 - 18:58
sp_Permalink sp_Print

register said
does this rom support usb to lan functionality? can anyone test?

Already tested with my Trendnet TU2-ET100, does not work. Confused

I'm looking for that feature too, I'll make a post for sure when I find a solution for Usb Ethernet on Arnova G2 devices...

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
register

Contributor
Forum Posts: 84
Member Since:
2012/01/21
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
27
2012/05/21 - 18:51
sp_Permalink sp_Print

thank you admin! 🙂
i would be looking forward for that post

SurprisedArnova10G2: USB to Ethernet - PLEASE TELL ME HOW?Surprised

Avatar
weelite
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2012/05/22
sp_UserOfflineSmall Offline
28
2012/05/22 - 03:10
sp_Permalink sp_Print

Hi All,

First thank you for sharing all your posts for our g2 devices.. I've recently flashed my 9g2 (recovery mode wth just menu & power) I now have ICS runing init.

But I have a problem accessing my SD card. It says damaged or not installed. I can't install/move anything to my SD card. I've flashed my device 2x but didn't solvete problem.

I hope someone can help.

Thanks in advance. More power!

-weelite

Avatar
weelite
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2012/05/22
sp_UserOfflineSmall Offline
29
2012/05/22 - 06:06
sp_Permalink sp_Print

Figured it out. Just reformat the nand flash and that should solve it. 🙂

Avatar
dave19
New Member
Forum Posts: 5
Member Since:
2012/05/25
sp_UserOfflineSmall Offline
30
2012/05/25 - 18:24
sp_Permalink sp_Print

Hello, I just got a 9.7 inch G2 and tried the ICS flash with Google apps. Installed fine, but every few seconds I am getting an error message "Unfortunately, the process android.process.media has stopped". Yes it is unfortunate, cos I can't do much useful stuff with the table if it keeps throwing up this message every few seconds that I have to OK for it to come straight back again. Suggestions please?

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
79 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (65), Phone (14)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

wfuuopy

victor16

Georg Byron

huaminglee

pawel_m93

demoer

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix