Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Arnova 8b 3G calibration loop
Avatar
turbohunter
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2012/12/22
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2012/12/23 - 10:35
sp_Permalink sp_Print

Hey folks,

I have a problem with my Arnova 8b 3G , I installed the custom firmware with rock chip according to the tutorial you have on this side.

But since I have installed it the Tablet won´t start properly, it´s always stuck in a calibration loop and it can´t get out of there. I tried to reset it but that doesn´t fix the problem. Then I tried to connect the tablet to my PC ( Win XP ) and he doesn´t reconize it anymore ( It worked before the Update ), I always get an message like " installation failed " when I try to install the drivers (which I have from the rock chip tutorial).

Next thing I tried was to plug it into my Mac and after installing this android transfer thingy then I get the message that I have to unlock the screen to transfer Data ( which is not possible due to the calibration loop). So next step was Recovery mode, i was there before the update to the new firmware so I´m pretty sure that I know how it works.... I hold the volume - Button and start the tablet, when arnova logo displays I release the Volume - Button and when the Android robot displays I press volume + and on/off Button simultaneously but nothing happens the robot just looks weird (not sure if that is normal) it looks like this :

CRgew.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The last thing I tried was to use an SD card and try to install the official FW but I have to click an the install button on the Screen which is not possible without calibration....

Any Ideas how to fix that thing again ?

 

sp_PlupAttachments Attachments
Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: Mruk, Otura
233 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (190), Phone (36), Tablet (9)

Top Posters:

Oma7144: 5788

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 432

maikal: 394

Newest Members:

Kamenniy

vkil

marlonggg

camoril

agimsopa

bass.memento

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5916

Posts: 58868

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 256547

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix