Forum switched to read-only as of 2020/06/01


Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Google Play and Apps on the Arnova 7 G3 and Hyundai A7
sp_BlogLinkWhite Read the original blog post
Avatar
lanark
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2012/07/18
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
16
2012/09/09 - 09:40
sp_Permalink sp_Print

Same here, ok process, no apps. May be we can get the 0.68 version for solve this just as the 0.69/0.70 version problem is solved... Where can we get the 0.68 version apk file?

Thanks!

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5878
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3170
17
2012/09/09 - 12:07
sp_Permalink sp_Print

I should correct the problem by tonight, I'm not sure yet if the problem comes from ArcTools program itself or the Google play package I have created for it.

I'll let you know when it's fixed.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
norman728
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2012/09/09
sp_UserOfflineSmall Offline
18
2012/09/09 - 12:07
sp_Permalink sp_Print

Ditto Here I got mine on 9-08-12

 

The videos\tutorials show and older vesion of arctools(0.68) the current version is 0.70

 

I followed the video too and let it sit for 30 minutes.   if I reset the market it deletes Google but nothing appears.

Avatar
lanark
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2012/07/18
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
19
2012/09/09 - 12:21
sp_Permalink sp_Print

OK!! I think we can wait until tomorrow ;)

Thank you very much, adminguy


Avatar
sugarfix
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2012/09/06
sp_UserOfflineSmall Offline
20
2012/09/09 - 22:10
sp_Permalink sp_Print

Hey all,

 

It's obviously not been officially announced, but I think admin has fixed it.  I've just run v.70 and downloaded the package again butthis time, when i clicked install, it took MUCH longer fore it did anything.  It showed the same 3 commands and i reset and "hey presto" Google apps and Play are all there and working.

 

Cheers all, enjoy the official marketplace thanks to arctools and admin! :)

 

Cheers

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5878
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3170
21
2012/09/09 - 23:18
sp_Permalink sp_Print

Yea, I fixed the little glitch, but it was under testing before I wanted to officially announce it was working again.

So the ArcTools procedure is back, can be used with ArcTools 0.70 or earlier.

It takes about a minute after you push Install Apps button, just let it run.

Cheers.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
sugarfix
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2012/09/06
sp_UserOfflineSmall Offline
22
2012/09/09 - 23:30
sp_Permalink sp_Print

Sorry!

 

I guess I was a bit previous, but I thought I'd give it a try and when it worked I just wanted to spread the good news!

 

I'll wait for it to come from the official channels next time... not that there will be a next time, obviously 😉

 

Thanks for the hard work.

Avatar
cswizzy
New Member
Forum Posts: 4
Member Since:
2012/09/08
sp_UserOfflineSmall Offline
23
2012/09/10 - 04:38
sp_Permalink sp_Print

thanks works fine

Avatar
lanark
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2012/07/18
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 1
24
2012/09/11 - 19:29
sp_Permalink sp_Print

Thanks!!! Ça marche perfectly now ;)

Avatar
AncientRomeBC
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2012/09/12
sp_UserOfflineSmall Offline
25
2012/09/12 - 14:30
sp_Permalink sp_Print

looking to get a 7 g3 today so i just dl arctools .70 and follow the steps correct? 

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5878
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3170
26
2012/09/12 - 14:38
sp_Permalink sp_Print

That's it.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
AncientRomeBC
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2012/09/12
sp_UserOfflineSmall Offline
27
2012/09/13 - 00:25
sp_Permalink sp_Print

picked up my 7 g3 earlier and installed the play store and apps with no problems :) for $100 its a great little tablet 

Avatar
Xaxas
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2012/11/28
sp_UserOfflineSmall Offline
28
2012/11/28 - 00:57
sp_Permalink sp_Print

Hi.

 

I´m trying to install google play using arctools from appslib (v. 0.76).

I successfully installed arctools and can go till the part of choosing what to download. When i press the download button appears the following: "error 25: file copy failed - archive file cannot be accessed, please check that your device is not mount on USB" 

Can anyone help me?

I confess that i´m a noobie in this things.

 

Thanks

Avatar
peeveen
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2012/12/14
sp_UserOfflineSmall Offline
29
2012/12/14 - 16:24
sp_Permalink sp_Print

Has anyone managed to get the Google Play Music app working on an Arnova 7G3? I used ArcTools to install the Google apps, and they all work well apart from this one.

 

I have installed it fine, it scans and picks up all the music in my Google Music library (cloud), but every track I attempt to play gives me a "Couldn't play the stream you requested" error. The odd thing is that I can actually see the little "bar" filling up while this error is onscreen, indicating that it seems to be downloading and caching the music stream data. Even if I wait till the bar is filled, I get the same error, and it starts downloading the same data again.

 

I get almost the same behaviour in the Amazon Cloud Player app. If a click on a song to play, it says "No internet connection" (there is definitely an internet connection). Repeatedly clicking the play button again (briefly) shows the bar filling up with data. Once it is full, the song will play successfully, but that's hardly ideal.

 

The similarity in the errors suggest to me that the device is just not compatible with these apps, which seems odd, as they are basically just trying to stream data from the internet. Some kind of firmware problem?

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
71 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (62), Phone (8), Tablet (1)

Top Posters:

finless: 604

DarthJabba: 551

maikal: 394

mussonero1: 350

alex: 252

damo: 243

DanielVd: 237

Mark06: 222

Newest Members:

yung1961

ondateste

lilila3

Anatrop

antoniors021

wemiy54158

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 6037

Posts: 60500

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 262194

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix