10b g3 - Red pixelated screen - Forum - ARCTABLET NEWS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
10b g3 - Red pixelated screen
Avatar
niteviper

New Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
2012/06/23
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2013/02/03 - 10:33
sp_Permalink sp_Print

Hi all, 

really hope someone can help me. i installed an app the othr day (splashtop) and now my tablet can not display anything black... instead it is red and pixelated. i imediatly uninstalled the app but the problem is still there. if it was pc i would of said the graphics driver was corupt but being a tablet i am unsure of how to fix. can anyone offer advice please....

 

thanks in advance for asistance..

 

ps. while texting this post it seems the cpu is also lagy unsure if related.

 

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5874
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline
2
2013/02/03 - 12:38
sp_Permalink sp_Print

First, you can start to reset your tablet, go to Settings / Backup & reset and select Factory data reset.

(all your data will be erased). See if the display is back to normal after the tablet has rebooted.

Cheers.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
niteviper

New Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
2012/06/23
sp_UserOfflineSmall Offline
3
2013/02/03 - 12:53
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Done as suggested, No difference though =(

 

I also have arc tools available, so i just tried an update.. it did update but no change to issue

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5874
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline
4
2013/02/03 - 14:11
sp_Permalink sp_Print

If resetting and firmware reflashing did not help, that looks like an hardware problem Confused

I suggest contacting Arnova support to see what they suggest.

 

 

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online:
114 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Oma7144: 5817

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 432

maikal: 394

Newest Members:

hueykutscher

mnorvall

Al92

kidjej

38Spritz38

spritz38

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5939

Posts: 58997

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 257396

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech