Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Big strange problems (stuck in boot)
Avatar
MikeJordy
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2011/12/06
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2011/12/06 - 13:43
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hello i bought a new anova 10g2 8G(igabite) tablet (andoid 2.3)

At first it worked fine

after 3 days its started doing strange things i left in on the power that night to recharge

the next morning it whas not loaded at all then it only wanted to start with the anova linked to the powernet en when it started it shut down itselfs after calibrating the screen

then i try'd the reset button only thing it dos now when i try to turn it on is :

schowing me arnova for 1 1/2 sec then nothing

 

Is there any way to repear this its a new device

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5872
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3163
2
2011/12/06 - 14:25
sp_Permalink sp_Print

I recommend that you have a look at the posts on the 2 first (pinned) topics in this Arnova 10 G2 forum, it will give you some details on how to flash a firmware on the device. A more complete tutorial should be published soon.

 

PS: I have moved this topic in the right Forum (Arnova 10G2) and completed the subject.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
MikeJordy
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
2011/12/06
sp_UserOfflineSmall Offline
3
2011/12/06 - 18:13
sp_Permalink sp_Print

STrange now i holded the on button for 5 sec and is startet normal i only had about 2 sec to see my background and in the upper left corner (loding internal flach storage) then it strated calibrating when itwhas done is immidiatly shut itselfs down

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: kizzar07
137 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (112), Phone (24), Tablet (2)

Top Posters:

Oma7144: 5790

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 432

maikal: 394

Newest Members:

gilesrm

CrunCher

Topgun777

almanori76

testdrive999

woodywood1986

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5916

Posts: 58876

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 256582

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix