Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Tablet not working on forum
Avatar
leetudor
Regular Member
Forum Posts: 57
Member Since:
2012/01/02
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2012/01/31 - 14:02
sp_Permalink sp_Print

When on the tablet I cannot reply to any topic.  When you click reply it will open a box but tablet cannot type in the box.  Is that normal?

Avatar
damo
Kingston upon hull, UK

Contributor
Forum Posts: 243
Member Since:
2011/10/16
sp_UserOfflineSmall Offline
2
2012/01/31 - 14:09
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

you need to go into settings on the browser you are using and change the USER AGENT, normally it is set to android, try changing it to desktop or vice versa and it will workWink

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5872
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3163
3
2012/01/31 - 14:10
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

I just tested on my 10G2, I have the same problem.

The edit box opens but the virtual keyboard does not show up.

I'll have a look with the forum system authors, in the meantime I have no idea to fix the problem.

(topic moved in Arctablet website section, as it seems to be a site specific (not tablet) issue)

Edit: Damo thanks for your reply, but changing Useragent is a good idea, unfortunately, it had no effect on the problem here.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
leetudor
Regular Member
Forum Posts: 57
Member Since:
2012/01/02
sp_UserOfflineSmall Offline
4
2012/01/31 - 17:04
sp_Permalink sp_Print

I did not know what type of problem it was just knew at times it was a problem.Laugh


Avatar
leetudor
Regular Member
Forum Posts: 57
Member Since:
2012/01/02
sp_UserOfflineSmall Offline
5
2012/02/03 - 13:34
sp_Permalink sp_Print

Any update?




admin said

 

I'll have a look with the forum system authors, in the meantime I have no idea to fix the problem.

 

Avatar
damo
Kingston upon hull, UK

Contributor
Forum Posts: 243
Member Since:
2011/10/16
sp_UserOfflineSmall Offline
6
2012/02/03 - 14:12
sp_Permalink sp_Print

What browser are you using with the problem

Avatar
damo
Kingston upon hull, UK

Contributor
Forum Posts: 243
Member Since:
2011/10/16
sp_UserOfflineSmall Offline
7
2012/02/03 - 14:30
sp_Permalink sp_Print

damo said

What browser are you using with the problem

I have Boat browser installed and it does work!
install it from the Android market, in the settings make sure the user agent is set to Android.

Please try and report back, I have sent this post on the mentioned browser on my 10G2 tablet Wink

Avatar
leetudor
Regular Member
Forum Posts: 57
Member Since:
2012/01/02
sp_UserOfflineSmall Offline
8
2012/02/03 - 14:53
sp_Permalink sp_Print

I just use the brower that comes with the finless Ron.

Avatar
leetudor
Regular Member
Forum Posts: 57
Member Since:
2012/01/02
sp_UserOfflineSmall Offline
9
2012/02/03 - 14:55
sp_Permalink sp_Print

It will work on my android phone.

Avatar
leetudor
Regular Member
Forum Posts: 57
Member Since:
2012/01/02
sp_UserOfflineSmall Offline
10
2012/02/03 - 22:58
sp_Permalink sp_Print

Works with Dolphin browser.

Avatar
damo
Kingston upon hull, UK

Contributor
Forum Posts: 243
Member Since:
2011/10/16
sp_UserOfflineSmall Offline
11
2012/02/04 - 00:00
sp_Permalink sp_Print

leetudor said

Works with Dolphin browser.

Cool glad you got it workingSmile

Avatar
HaroldG
Greater Philadelphia, PA, USA

Contributor
Forum Posts: 115
Member Since:
2011/11/03
sp_UserOfflineSmall Offline
12
2012/02/10 - 06:25
sp_Permalink sp_Print

Just tried this myself, first with stock browser, then Dolphin HD.

Stock fails; writing this on my AN10G2 with Dolphin HD.

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: Modo, kizzar07, Otura, tomtom11
250 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (214), Phone (33), Tablet (7)

Top Posters:

Oma7144: 5790

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 432

maikal: 394

Newest Members:

tomtom11

user123123

samuelbr0

Alba133

Kerb

maxstrike

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5916

Posts: 58873

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 256575

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix