Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
Forum problems
Avatar
finless
Stanton, Ca

Contributor
Forum Posts: 604
Member Since:
2011/12/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 2
1
2011/12/20 - 19:19
sp_Permalink sp_Print

Admin, I cannot post to some topics.  I post and it doesnt commit and the post is lost.  Also I have tried to PM you directly but those are not working either.  They do not show up in my PM history.  Thus I am posting here to let you know the site is not working correctly today.

 

Bob

Avatar
finless
Stanton, Ca

Contributor
Forum Posts: 604
Member Since:
2011/12/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 2
2
2011/12/20 - 19:29
sp_Permalink sp_Print

Update.  I just logged out and back in and now all my posts showed up...  Sorry for all the double posts 🙁

I cant delete posts as a moderator or I would clean up my double post mess.

Anyway I tired clearing browser cache, etc and nothing worked until I logged out and back in.

I am using I.E. 9 in case that helps.

Bob

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5872
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3163
3
2011/12/20 - 19:29
sp_Permalink sp_Print

Thanks for reporting and sorry about the forum issues, I also noticed some problems the last hours, which seem related to some issues with the cache plugin on Wordpress.

Everything should be back to normal, but I am having a close look at it, please report any problem.

I hope you haven't lost long typed messages, if so let me know so I can investigate and try to recover them...

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5872
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3163
4
2011/12/20 - 19:31
sp_Permalink sp_Print

Ok, good to know your messages got saved, it's actually the same cache (server side) problem I experienced.

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.


Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5872
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3163
5
2011/12/20 - 19:36
sp_Permalink sp_Print

test

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Avatar
finless
Stanton, Ca

Contributor
Forum Posts: 604
Member Since:
2011/12/10
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 2
6
2011/12/23 - 22:39
sp_Permalink sp_Print

Admin, I see I have a new PM but when I go to PM screen it is blank.  I cnnot read or send PMs.

I missed your call a few minutes ago so I assume per your message you sent me a PM.  I just cant read it for some reason.  I tried to logout and back in and still no go.

 

Bob

Avatar
admin

admin
Forum Posts: 5872
Member Since:
2010/09/11
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 3163
7
2011/12/24 - 17:14
sp_Permalink sp_Print

finless said

Admin, I see I have a new PM but when I go to PM screen it is blank.  I cnnot read or send PMs.

I missed your call a few minutes ago so I assume per your message you sent me a PM.  I just cant read it for some reason.  I tried to logout and back in and still no go.

 

Bob

Yesterday the forum PM module had some javascript bugs that prevented it to work properly. It has just been fixed and the new update seems fine. My apologies for these forum problems, I hope future updates of the forum software (Simple Press) will be more stable...

Regarding the PM I sent yesterday, I also sent it thru email using the adress you have specified on your forum account, hope it went through.

I will be spending Xmas with family the next few days, I will try to be around, but I won't be here often before mid next week.

Have a great Christmas Bob and everybody !

If you like our web site, applications and firmwares, feel free to support our site. Donations are used to pay the bills for our server hosting costs, development tools and purchase new tablets to support.

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: buzzly, agimsopa, davelou
187 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (161), Phone (27), Tablet (2)

Top Posters:

Oma7144: 5789

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 432

maikal: 394

Newest Members:

davelou

Ashanak

NoonKnight

alex_25_39

astafyan

xdwolverine

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5916

Posts: 58872

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 256564

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix