Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
no google services on WiFi conection
Conection timed out on WiFi only
Avatar
Teaser80rs
portugal
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
2014/06/16
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2014/06/16 - 21:20
sp_Permalink sp_Print

Hi all. I own a archos 40 Titanium and a couple months ago im having this issue, and searched alot of places to solve it without sucess.

Google play, google mail, YouTube and other apps that rely on google services, cant conect when im on my wireless acess at home.

I can acess when using data from my mobile provider, but not on WiFi.

Dont havê acess to my router as its very restricted by my ISP, but dont believe i need to acess it considering that i could conect previously.

Tried other solutions that i found on other sites/fóruns and none solver it, among these i tried:

A) change date and time to manual setup instead of network detection, including time zone.

B) uninstall google play to a previous version, download latest version apk and instalo it over, works for some short time but ends up failing in the same day or past a couple days.

C) clear all APP cache and data, no chances.

D) last resort, i fully restored factory setting and formatted SD card, this was done yesterday and had no chance in the issue.

Everytime i want to update apps, google play says (conection timed out), and same when i try to open play store main page, check my gmail content or watch YouTube.

This only happens on WiFi and with apps, i can acess content through browser still, but updates and new installs arent made through browser.

Anyone hás an idea what can be wrong?

Thanks in advance.

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: Dave5322, Bahramz
259 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (201), Phone (50), Tablet (10)

Top Posters:

Oma7144: 5775

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 432

maikal: 394

Newest Members:

kenjo88

casparii

spiralgoddess

bearcub5

hoerni

ozeonce

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5916

Posts: 58839

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 256471

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix