Latest product reviews
ARCHOS 50 Diamond
ARCHOS GamePad2
ARCHOS
Smartphones
ARCHOS
TV Connect
ARCHOS 101 XS

A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?

ClockworkMod (CWM) Recovery easy install for RK3066 and RK3188 -- TWRP/CWM Flash-Tool and root for RK3288

 Please donate to support OMA and CrewRKTablets firmware work, thank you !

sp_Feed sp_TopicIcon
ARCHOS 101 XS UPDATE 4.1.4 ERROR
Avatar
ice_fyr
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2012/11/02
sp_UserOfflineSmall Offline
1
2013/08/01 - 08:57
sp_Permalink sp_Print

ARCHOS 101 XS LATEST UPDATE 4.1.4 - ERROR SHOWING AFTER THE UPGRADE IS DONE

"UNFORTUNATELY, ARCHOS MUSIC HAS STOPPED"

Avatar
globula_neagra
Birmingham

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 2424
Member Since:
2012/01/05
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 264
2
2013/08/03 - 14:27
sp_Permalink sp_Print

We can not do anything about it, is a problem of the firmware.

Avatar
globula_neagra
Birmingham

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 2424
Member Since:
2012/01/05
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 264
3
2013/08/03 - 22:10
sp_Permalink sp_Print

I just applied the same update, I don`t have this issue.
My advice is to format the device and install a clean update.

Avatar
ice_fyr
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2012/11/02
sp_UserOfflineSmall Offline
4
2013/08/05 - 07:54
sp_Permalink sp_Print

I did the same thing fresh installation and update the result is "UNFORTUNATELY, ARCHOS MUSIC HAS STOPPED". I try to install the update on another ARCHOS 101 XS but the same result I got.


Avatar
globula_neagra
Birmingham

Moderator

Firmware Guru
Forum Posts: 2424
Member Since:
2012/01/05
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Received: 264
5
2013/08/05 - 11:28
sp_Permalink sp_Print

I don`t have this issue, i need to mention also that I upgraded from stock firmware to stock firmware, no root, maybe this helps.

Avatar
ice_fyr
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
2012/11/02
sp_UserOfflineSmall Offline
6
2013/08/06 - 08:22
sp_Permalink sp_Print

I use only certified Archos Firmware from the website and I do not root my tablet as well bu the same issue is there. Any fix please let me know. . . . .  thanks

Forum Timezone: Europe/Paris

Most Users Ever Online: 749

Currently Online: daolcer, hotair1983, Mruk, Otura
223 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Devices in use: Desktop (191), Phone (26), Tablet (10)

Top Posters:

Oma7144: 5788

globula_neagra: 2424

finless: 604

DarthJabba: 551

exelletor: 450

JochenKauz: 450

cracktech: 432

maikal: 394

Newest Members:

Cuver

Kamenniy

vkil

marlonggg

camoril

agimsopa

Forum Stats:

Groups: 10

Forums: 185

Topics: 5916

Posts: 58868

 

Member Stats:

Guest Posters: 43

Members: 256548

Moderators: 5

Admins: 1

Administrators: admin

Moderators: globula_neagra, exelletor, JochenKauz, Oma7144, cracktech


CrewRKTablets moderators: JochenKauz and Astralix